Ahoj, chci se zeptat zda-li se vyplatí upgradnout můj Windows7 na Windows10..
A hlavně zda-li nebudu mít méně FPS při hře typu Counter Strike: Global Offensive.
Chci vědět Klady a Zápory u Windows10.
Dále: jestli mi zůstanou všechny soubory v počítači či ne, jestli budu mít více nebo méně FPS při hrách..
DĚKUJI PŘEDEM VŠEM ZA SOLIDNÍ ODPOVĚDI! STAY TUNED
Win7 nebo Update na Win10?
-
- Pohlaví:
Re: Win7 nebo Update na Win10?
Za mě:
- nevyplatí a nikdy bych to neudělal
- co udělá FPS u W10 těžko říct.
- při upgrade ti všechny soubory zůstanou.
- co udělá FPS u W10 těžko říct.
- při upgrade ti všechny soubory zůstanou.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ITCrowd píše:Za mě:
proč ne?

no a jinak za mě

neni otázka jestli jo nebo ne, ale kdy... nejpozdějc do těch 12 měsíců, kdy je to zadarmo, sice nějakejch 2500 czk neni kdovíjaká extra pálka, ale proč platit za něco, co může bejt zadarmo
nic netrvá věčně a w7 je už historickej systém, i jeho podpora jednou skončí, zatimco u w10 by měly vycházet průběžně větší aktualizace i ve vzdálenější budoucnosti
co se týká samotnýho upgradu - udělal sem ho už dvakrát a všechno šlo hladce - jak z w7, tak z w8.1, kompletní nastavení včetně programů a aktivace zůstalo zachováno, změnil se doslova jenom systém, a vyčištění disku v kombinaci s ccleanerem se následně postaralo o perfektní úklid

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
mohu prosit ještě nějaká doporučení, zda win 10 ano nebo ne? už mi tady ta ikona trčí asi 3 týdny a nevím, jestli to jenom nepokazím, protože lidi taky měly taky dlouho xp a nestěžovaly si, ba naopak, díky
Jsem Lama ale jsem snaživá : D
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A kam všichni pospíchají?Vždyť je celý rok ještě čas na bezplatný přechod.Za tu dobu se ještě uvidí jestli to má smysl nebo ne.No a za mě-pro nás tam nebudou všechny věci funkční např cortana a pod..Nějak nemusím ani přihlašování k účtu mrkvosoftu a tudíž pojedu dál na win 7.No a tak cca. tři roky až budu dělat nový pc tak uvidíme kam se widle posunou a pak se zařídím co dál,ale pravděpodobně skončím na linuxu pro projíždění webu a uvidíme jak na tom bude steam OS a jeho funkcionalita co se týče her.
Jsou už ke stažení v akualizacích?
Vidím to pouze zkusit nainstalovat a uvidí se (format C:\).
Vidím to pouze zkusit nainstalovat a uvidí se (format C:\).

- Marduk
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se nepletu tak až na konci července.
CPU: i7-3770k
GPU: Gigabyte GeForce GTX 770
RAM: 2xG.SKill F3-12800CL9D-8GBXL
PSU: Corsair HX750
HDD: 2xWD Caviar Black FZEX 1TB
SSD: Crucial BX100 250GB
MB: ASUS P8Z77-V PRO
CASE: CoolerMaster HAF X
Monitor: BenQ XL2420T, BenQ GL2460HM
GPU: Gigabyte GeForce GTX 770
RAM: 2xG.SKill F3-12800CL9D-8GBXL
PSU: Corsair HX750
HDD: 2xWD Caviar Black FZEX 1TB
SSD: Crucial BX100 250GB
MB: ASUS P8Z77-V PRO
CASE: CoolerMaster HAF X
Monitor: BenQ XL2420T, BenQ GL2460HM
jo, to je pravda jen rezervace
já na to nepospíchám, spíš se mi do toho vůbec nechce, protože si myslím, že to je jen mark. tah, jen aby jsem něco nezanedbala
já na to nepospíchám, spíš se mi do toho vůbec nechce, protože si myslím, že to je jen mark. tah, jen aby jsem něco nezanedbala
Jsem Lama ale jsem snaživá : D
-
- Pohlaví:
Záleží co preferuješ. Starší systém má několik výhod - je probádaný, dostatečně pozáplatovaný, odzkoušený a potřebné aplikace na něm běží bez komplikací několik let.
nasazení nového přináší vždy komplikace. To je jeden z důvodů, proč se tu tak dlouho udržely winXP. A na třetině počítačů běží dodnes. A navíc - k žádnému prorokovanému bezpečnostnímu ohrožení nedošlo. Což by mohlo způsobit to, že si lidé starší systémy ponechají.
Osobně se domnívám, že to, co funguje, nemá cenu měnit.
Na druhou stranu, pokud nemáš v PC nic důležitého a ráda experimentuješ, proč nevyužít nabídky něčeho, co je zdarma.
nasazení nového přináší vždy komplikace. To je jeden z důvodů, proč se tu tak dlouho udržely winXP. A na třetině počítačů běží dodnes. A navíc - k žádnému prorokovanému bezpečnostnímu ohrožení nedošlo. Což by mohlo způsobit to, že si lidé starší systémy ponechají.
Osobně se domnívám, že to, co funguje, nemá cenu měnit.
Na druhou stranu, pokud nemáš v PC nic důležitého a ráda experimentuješ, proč nevyužít nabídky něčeho, co je zdarma.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
No a s tímhle si lidi asi užjí dost legrace-http://diit.cz/clanek/s-windows-10-se-aktualizacim-nevyhnete
-
- Pohlaví:
richchie píše:No a s tímhle si lidi asi užjí dost legrace-http://diit.cz/clanek/s-windows-10-se-aktualizacim-nevyhnete
No, v práci stejně používáme wsus, takže tyhle mrkvosoftí blbiny se nás nedotknou, i kdyby jsme nasadili Win10 - což nepředpokládám.
Doma to bude ovšem horší. Navíc - co když se začne aktualizace instalovat v nejnevhodnější dobu? Přece nebudu mít zapnutý PC pořád?
Věřím,že bude existovat finta jak aktualizace trvale(podle potřeby) zablokovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Win10 - problikávající neznámá okna, CPU na 100 %
od Kogaku » 10 kvě 2025 04:59 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1482
-
od Kogaku