Přečetl jsem si uvedený článek. Nevím co si o tom mám myslet, zda je to pravda, nebo někdo jenom straší? Umí to někdo ověřit?
http://aeronet.cz/news/analyza-windows- ... h-a-hlasu/
Windows 10 jako sledovací software Vyřešeno
Re: Windows 10 jako sledovací software
Dalo se to čekat, že to tak s Windows 10 dopadne ...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na toto téma už tady bylo napsáno hromadu. Pohledej. Třeba zde - Čtení pro šťastné uživatele windows 10 - hned na této stránce v Top.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Mě to bylo jasný hned, jak jsem slyšel slovo zadarmo.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Už se to tu řeší minimálně ve třech dalších vláknech, tohle a další cukrátka z té redmondské pumpy na dolování uživatelských a firemních dat. A jsem opravdu rád že už skoro deset let jedu na Linuxu a nemám nejmenší potřebu na tom něco měnit!
Tak pro srovnání co píše poněkud serióznější médium než je Aeronet: http://www.lupa.cz/clanky/co-je-noveho- ... ich-udaju/
Karrex: Už jsem to řekl a řeknu to zas', a znova a znova: "Každý úspěšný drogový dealer ví, že první dávka má být zdarma!"
P.S. Možná by nebylo marné tohle vlákno připojit k tomu nejvýživnějšímu: viewtopic.php?f=46&t=159348
Tak pro srovnání co píše poněkud serióznější médium než je Aeronet: http://www.lupa.cz/clanky/co-je-noveho- ... ich-udaju/
Karrex: Už jsem to řekl a řeknu to zas', a znova a znova: "Každý úspěšný drogový dealer ví, že první dávka má být zdarma!"
P.S. Možná by nebylo marné tohle vlákno připojit k tomu nejvýživnějšímu: viewtopic.php?f=46&t=159348
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
No kruci, to špízlování ze strany MS je větší a větší... Alespoň, že u W8 stačí jen vypnout SmartScreen. 

viewtopic.php?f=46&t=159348
Tak toto vlákno mi uniklo, to se omlouvám. Ten název je totiž ironicky myšlen, ale z názvu to není poznat, takže jsem to vlákno ani neotevíral.
Tak toto vlákno mi uniklo, to se omlouvám. Ten název je totiž ironicky myšlen, ale z názvu to není poznat, takže jsem to vlákno ani neotevíral.
Malá otázka: kdo z vás má smartphone Android nebo iOS? 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 10 jako sledovací software Vyřešeno
Zájemci se mohou poučit tady.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8042
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30