Přeinstalace
Přeinstalace
Zdravím .. chtěl bych se zeptat co by bylo lepší jestli jenom přeinstalovat windows 10 nebo celej notebook vrátit do továrního nastavení.. mám ho dost zalagovanej.. různý viry atd.. pár věcí bych si zálohoval.. Tak se chci zeptat jak to mam udelat :)
Re: Přeinstalace
Pokud vratis noteboom do tovarniho nastaveni, budes tam mit ten OS se kterym je notebook koupeny. Pokud to nejsou Windows 10, tak tam budes mit Windows 8 nebo 7.
Cista instalace Windows 10 by v tom pripade byla lepsi, nebudes tam mit ani ruzne ptakoviny od vyrobce notebooku.
Cista instalace Windows 10 by v tom pripade byla lepsi, nebudes tam mit ani ruzne ptakoviny od vyrobce notebooku.
win 10 tam uz mam.. takze bych to chtel preinstalovat tim ze vsechno by se vymazalo a "vycistilo" ..
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Syki7 píše:win 10 tam uz mam.. takze bych to chtel preinstalovat tim ze vsechno by se vymazalo a "vycistilo" ..
Přesně. nainstaluj windows 10
a muzete mi dat nejaky navod ?
https://www.microsoft.com/cs-cz/softwar ... /windows10
Budto si udelas instalacni flashku nebo vypalis instalacni DVD.
Je to jednoduche, staci jen postupovat podle toho co tam pisou.
Budto si udelas instalacni flashku nebo vypalis instalacni DVD.
Je to jednoduche, staci jen postupovat podle toho co tam pisou.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Syki7 píše:a muzete mi dat nejaky navod ?
No stáhnout z internetu (microsoft) UDĚLAT BOOTOVACÍ FLASH DISK a nastva v biosu bootvování z flashi disku naintaluj a je to :) podrobný návod zde http://www.servis-pocitacu-brno.cz/inst ... disku.html :)
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Syki7 píše:a muzete mi dat nejaky navod ?
A nebo jak píše petr z CD :)
Podle me je DVD lepsi, precejenom skladovat instalaci na flahce je plytvani mistem. To DVD se muze nekdy hodit a nebude treba delat instalacni medium znova.
Co se tyce toho navodu - vytvoreni Microsoft Live uctu neni povinne, da se preskocita pouzit lokalni ucet.
Co se tyce toho navodu - vytvoreni Microsoft Live uctu neni povinne, da se preskocita pouzit lokalni ucet.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
petr22 píše:Podle me je DVD lepsi, precejenom skladovat instalaci na flahce je plytvani mistem. To DVD se muze nekdy hodit a nebude treba delat instalacni medium znova.
S tím DVD náš pravdu.Já sem to zkoušel asi na 2 DVD a ani z jednoho mi to nešlo tak jsem to udělal přes flash disk :)
ve windows 10 jde udělat čistá instalace bez jakých koliv dalších medii microsoft to integroval stačí dát obnovit do továrního nastavení a správně naklikat aby se smazalo vše a nainstaloval čistý windows ( pozor ať tam nenaklikáte smazat vše já už počítač nebudu užívat)
Tak som nieco stiahol a teraz som u tohoto.. chcem vsetko smazat a preinstalovat.. ale nechcem to dat do tovarneho nastavenia.. takze mam prokracovat takto ?
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”