Dobrý den, mám nový PC a rozhoduji se pro Windows, mám si koupit Windows 7, nebo Windows 8.1, co je lepší varianta, je to herní počítač. Takže který Windows mi doporučíte. A pokud by to byl Windows 7, má někdo zkušenosti s tímto obchodem http://www.vyhodny-software.cz/windows-7/
Předem děkuji za odpověď.
Windows 7 vs Windows 8.1 poradíte ?
Re: Windows 7 vs Windows 8.1 poradíte ?
Vzal bych 8.1, 7 už je poměrně starý OS. V tomhle eshopu jsem sice nakupoval jen jednou, ale zkušenosti zatím dobré :)
Vyhodny software = zpusob jak za 1500 Kc koupit vec ktera jinde stoji 400 Kc.
Provozovatel toho obchodu se musi chechtat jak lidi kupuji jeho trojnasobne predrazene pouzite licence z vyrazenych pocitacu (je to samozrejmne OEM verze).
Provozovatel toho obchodu se musi chechtat jak lidi kupuji jeho trojnasobne predrazene pouzite licence z vyrazenych pocitacu (je to samozrejmne OEM verze).
Hlavně je tam pouze Windows 7... asi neznáš nějaký obchod, kde koupím Windows 8.1 levněji než 2 tisíce ?
1. Pocitace s Windows 8.1 se z firem jeste nevyrazuji
2. OEM Windows 8.1 maji klic v BIOSu pocitace, tudiz neexistuje zpusob jak tu licenci aktivovat jinde
Neexistuje legalni zpusob jak sehnat licenci Windows za nizsi cenu, nez za kterou je distribuuje Microsoft (porovnavam ceny pro firmu ktera ma dve ste tisic pocitacu).
CZC ma ted krabicovou verzi Windows 8.1 snad za 2300 Kc.
2. OEM Windows 8.1 maji klic v BIOSu pocitace, tudiz neexistuje zpusob jak tu licenci aktivovat jinde
Neexistuje legalni zpusob jak sehnat licenci Windows za nizsi cenu, nez za kterou je distribuuje Microsoft (porovnavam ceny pro firmu ktera ma dve ste tisic pocitacu).
CZC ma ted krabicovou verzi Windows 8.1 snad za 2300 Kc.
Na co chceš vyhazovat peníze za blbosti (software), vraž je do hardware! 

Komponenty jsou už objednané a Windows chci legální...
Také souhlasím s X. Také bych vrazil ty prachy do HW ale taky bych si nenechal ujít výbornou aktualizaci Windows 8.1
Grafická Karta: MSI GeForce 960GT 4G
Procesory:Intel Core i5
Síťový adaptér:NVIDIA nForce Networkink Controller
Monitor: BenQ 16:9
Herní myš: Logitech G700
Procesory:Intel Core i5
Síťový adaptér:NVIDIA nForce Networkink Controller
Monitor: BenQ 16:9
Herní myš: Logitech G700
Koukam ze licence na Windows 7 Pro se uz prodavaji za 9 Ecek.
To ma borec slusnou marzi, 1200 Kc cisty zisk na kazdem prodanem kusu kdyz to prodava po 1500 Kc
To ma borec slusnou marzi, 1200 Kc cisty zisk na kazdem prodanem kusu kdyz to prodava po 1500 Kc

Už jsem si koupil Windows 8.1 přenosnou verzi na kasa.cz Je pravda, že je to novější Windows.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8036
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30