Zdravím,
Mám Win7 a předčasem jsem zkusil upgrade na Win10.Nicméně,desítky mi nevyhovovali.Programy bez kterých se neobejdu,nefungovali jak maj.Vrátil jsem to zpátky sedmičky,chtěl dát NB do továrního nastavení a už to jaksi nejde.Mám Lenovo který používa "one key recovery".Když zadám recovery tak mi to pouze restartuje pc a nic.win7 mám samozřejmě na odděleném disku.Dedukuju,že mi to desítky přepsali.Dá se s tím něco dělat?
Win7 recovery
-
- Pohlaví:
Re: Win7 recovery
Vítej na PC-HELP!
Pokud recovery na disku ještě je, pak by měl jít nabootovat. Bohužel W10 toto odstranilo. Můžeš zkusit vytvořit bootovací flashdisk s boot managerem - např. GRUB a pomocí něj nabootovat recovery sektor. Další možnost je požádat podporu Lenova o zaslání instalačního DVD. Nebo pokud sis vytvořil záložní DVD, pak obnovit původní systém z nich.
Pokud recovery na disku ještě je, pak by měl jít nabootovat. Bohužel W10 toto odstranilo. Můžeš zkusit vytvořit bootovací flashdisk s boot managerem - např. GRUB a pomocí něj nabootovat recovery sektor. Další možnost je požádat podporu Lenova o zaslání instalačního DVD. Nebo pokud sis vytvořil záložní DVD, pak obnovit původní systém z nich.
Re: Win7 recovery
No,asi zkusím požádat Lenovo o to DVD
Díky za pomoc!

Díky za pomoc!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”