BOOTMGR chybí Vyřešeno
BOOTMGR chybí Vyřešeno
Dobrý den koupil jsem nove komponenty do PC tak že jsem si nahrál OS na novej HDD 1000GB,Win 7 jsem přehodil na Win 10 a po udelani celeho PC jsem naformátoval starej HDD 160GB kde byl OS abych neměl 2systemi no ale pak přišel problém kde mě vyskočilo že BOOTMGR chybí Restartujte klávesami ctrl+alt+del. Tak že jsem zkusil dát v biosu HDD s OS na první pozice ale stále nic i když přímo spustim HDD tak furt to stejné. Děkuji za rady PS: přes instalačku win7 kde jsem to formátoval mě na tom sformátovanym HDD ukazuje že systém a při tom HDD s novym OS primàrní
Windows 11 PRO 64bit, Základní deska: Asus Strix B550-F Gaming, CPU: AMD Ryzen 5 5600, Grafická karta: ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060 Ti O8G GDDR6X, Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16, Disk: Kingston KC3000 NVMe 1TB, Chladič: Endorfy Fera 5, Zdroj: MSI MPG A650GF
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: BOOTMGR chybí
Když se instaluje do počítače systém, tak se má nechat připojená pouze ten disk, na který se instaluje systém, aby byl určitě hlavní spouštěcí záznam na něm a ne na jiném disku. Instalační proces totiž může hlavní spouštěcí záznam vytvořit na jiném fyzickém disku. Pokud ten disk pak naformátuješ, tak samozřejmě nainstalovaných systém nelze spustit, protože mu ten zavaděč chybí. Takže zkus znovu s touto informací reinstalovat a uvidíš.
To se mě právě nechce tak jestli to jde nak obejít
Windows 11 PRO 64bit, Základní deska: Asus Strix B550-F Gaming, CPU: AMD Ryzen 5 5600, Grafická karta: ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060 Ti O8G GDDR6X, Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16, Disk: Kingston KC3000 NVMe 1TB, Chladič: Endorfy Fera 5, Zdroj: MSI MPG A650GF
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak zkus podle návodů.
https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=P5r ... chyb%C3%AD
https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=P5r ... chyb%C3%AD
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Obejít to nejde, když jsi nejspíše Bootmanager odstranil.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”