Nastavení zobrazení monitoru

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

kuře
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Nastavení zobrazení monitoru

Příspěvekod kuře » 02 pro 2015 12:13

Ahoj,
měl bych dotaz, potřeboval bych jiné nastavení zobrazení na monitoru než jaké je standardní ve Win. Buď jde, duplikovat plochu, nebo rozšířit či případně zobrazit plochu na jednom nebo druhém monitoru. Já bych potřeboval mít zobrazenou plochu na jednom monitoru a na druhým monitoru bych chtěl, aby se mi zobrazili pouze mnou vybrané věci ve fullscrnu a nešlo na druhý monitor přejet myší (také nechci, aby mi tam vyskakovali jiné okna od Win nebo hlášky typu aktualizuji pc za ....)

Například: Bude spuštěný PC a na jednom monitoru bude zobrazená plocha a druhý bude vypadat že je vypnutý - nepůjde na něm nic zobrazit. Práce s PC bude možná jen na jednom monitoru. Potom si budu chtít spustit film, který po zvětšení na fullscrn se zobrazí na druhém monitoru, ale ovládání a vše ostatní bude pořád na tom prvním. Na tom monitoru co vypadal před tím jako že je vypnutý půjde přehrát jen video ve fullscrn. Je mi jedno jestli například v okně přehrávače bude přidané nějaké tlačítko, které tuto funkci zapne, ale potřebuji aby to dělalo přesně jen tuto jednu věc.

Děkuji moc za rady

Dodatečně přidáno po 2 hodinách 35 minutách 1 vteřině:
Šlo by to nějak rozchodit přes toto? http://www.amd.com/en-us/innovations/so ... /eyefinity
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,

Reklama
kuře
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nastavení zobrazení monitoru

Příspěvekod kuře » 03 pro 2015 10:27

Nějaké nápady?

Dodatečně přidáno po 10 hodinách 45 minutách 45 vteřinách:
Proč nikdo neodpovídá na můj dotaz :-)? To to mám špatně zformulované?
Vždyt přeci nechci žádný zázrak jen poradit s maličkostí ...
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”