Dobrý den , chtěl sem odebrat práva jednomu členovi ze skupiny práva na PC(win 8.1 64bit) ale nějak sem to zkazil a asi to zakázal administrátorovy nebo systému to nevím .
Video s problémem: https://youtu.be/V7FHHYNlo1A
Když se PC načítá mám někdy "blue error" bad_pool_caller nebo kmod_exception_not_handled
... Zkoušel sem dat USB s novým systémem ale to hodí taky error a nejde ... Šlo by to cestou prostě preinstalovat celý systém nebo cestou prostě znovu nastavit práva nebo hodit je do "default" nastavení?
Děkuji za každou radu.
Jo a všechny fóra sem prolezl a nenalezl sem žádné řešení ... Vždy to psalo přístup odepřen nebo blue screen.
Budu rád za každou radu a okamžitě na ní nudu reagovat! PC potřebuju opravdu opravit z důvodu práce...
C: přístup odepřen , pomoc [vyřešeno] Vyřešeno
C: přístup odepřen , pomoc [vyřešeno] Vyřešeno
Naposledy upravil(a) linkotcz dne 16 pro 2015 12:46, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: C: přístup odepřen , pomoc
Vítej na PC-HELP!
Přeinstalace, resp. nová instalace pomůže.
Jinak můžeš zkusit zapnout účet administrator, přihlásit se na něj a práva spravit.
Přeinstalace, resp. nová instalace pomůže.
Jinak můžeš zkusit zapnout účet administrator, přihlásit se na něj a práva spravit.
Já kdybych mohl preinstaluju , jakmile tam dam USB s Windows napíše to kmod_exception_not_handled
A tuto variantu jsem zkoušel a nedostal jsem se k závěru , nechci ji odvrátit ale neslo mi to , a na admina sem se nějak dostal ale teď už vůbec , kdyz dam "NET user administrator /active:yes" nejde to ... A i přes admina sem nemohl nastavit práva jsem zkoušel když to šlo
A tuto variantu jsem zkoušel a nedostal jsem se k závěru , nechci ji odvrátit ale neslo mi to , a na admina sem se nějak dostal ale teď už vůbec , kdyz dam "NET user administrator /active:yes" nejde to ... A i přes admina sem nemohl nastavit práva jsem zkoušel když to šlo
VYŘEŠENO
MSI Z97 gaming 5 zakladovka ... Novější základové desky mají ochranu proti nelegálním OS ... Když dam Windows 7 HM originální koupené vše funguje .. :)
MSI Z97 gaming 5 zakladovka ... Novější základové desky mají ochranu proti nelegálním OS ... Když dam Windows 7 HM originální koupené vše funguje .. :)
-
- Pohlaví:
Re: C: přístup odepřen , pomoc [vyřešeno]
V tom případě jsi porušil pravidla fóra.
"Novější základové desky mají ochranu proti nelegálním OS"
V cem presne ta ochrana spociva? Protoze o tom nejspis nevi ani vyrobce.
V cem presne ta ochrana spociva? Protoze o tom nejspis nevi ani vyrobce.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přečti si pravidla tohoto fóra a příště sem nelez s nelegálním SW.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4236
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
- 2
- 6889
-
od Dyonysos
Zobrazit poslední příspěvek