Problémy s instalací Windows XP Profesional (vyřešeno) Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Mastrer
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Problémy s instalací Windows XP Profesional (vyřešeno)  Vyřešeno

Příspěvekod Mastrer » 29 črc 2007 12:41

Když instaluju Windows XP Profesional,tak jde ze začátku vše dobře.Po kopírovánií souborů mi to napíše,že tato část instalace je hotová a že po restartování PC bude instalace pokračovat.Po restartování se mi ale instalace pustí celá znovu a když dám bootování z disku,tak se mi nis nespustí.

Díky předem za pomoc
Naposledy upravil(a) Mastrer dne 30 črc 2007 10:47, celkem upraveno 1 x.

Reklama
BROZA
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 29 črc 2007 13:58

Po restartu už nesmíš mačkat žádnou klávesu,nech ho at najede sám.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 29 črc 2007 14:45

Máš nastavené v Biosu bootování first - DVD a druhý HD? Instaluješ na čistý disk, nebo na něm předtím něco bylo, jestli ano, formátoval jsi disk, aby byl čistý? Co máš za PC (složení), může to být také problém s některým zařízením v PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Mastrer
nováček
Stav:

Příspěvekod Mastrer » 29 črc 2007 18:15

Pic píše:Máš nastavené v Biosu bootování first - DVD a druhý HD? Instaluješ na čistý disk, nebo na něm předtím něco bylo, jestli ano, formátoval jsi disk, aby byl čistý? Co máš za PC (složení), může to být také problém s některým zařízením v PC.

Ano.V BIOSu to mám tak nastavené.Byl na něm předtím ještě jinej OS,ale ještě jsem ho nenaformátoval,protože když si dám při instalaci OS možnost opravit a skouším zadat pokin k formátování,tak mi nejde.Jestli ho znáš,tak mi hp prosím napiš.

Mastrer
nováček
Stav:

Příspěvekod Mastrer » 29 črc 2007 18:19

BROZA píše:Po restartu už nesmíš mačkat žádnou klávesu,nech ho at najede sám.

Když nic nezmáčkám,tak se mi to kousne,protože se mi tam píše zmáčkněte libovolnou klávesu k puštění OS z CD(nebo nběco podobného) a když to nezmáčknu včas,tak se to sekne a když dám bootování z HDD,tak se mi píše chyba načtení systému.

guest

Re: Problémy s instalací Windows XP Profesional

Příspěvekod guest » 29 črc 2007 20:08

Mastrer píše:Když instaluju Windows XP Profesional,tak jde ze začátku vše dobře.Po kopírovánií souborů mi to napíše,že tato část instalace je hotová a že po restartování PC bude instalace pokračovat.Po restartování se mi ale instalace pustí celá znovu a když dám bootování z disku,tak se mi nis nespustí.

Díky předem za pomoc

Až ti to napíše, že po restartu bude instal. pokračovat, tak vyndej CD z mechaniky a nech to restartnout. Instal. bude pokračovat a vyzve tě to k vložení instal. CD se systémem. Pak by se instalace měla v pohodě dokončit.

Mastrer
nováček
Stav:

Re: Problémy s instalací Windows XP Profesional

Příspěvekod Mastrer » 30 črc 2007 10:46

Blue Spirit píše:
Mastrer píše:Když instaluju Windows XP Profesional,tak jde ze začátku vše dobře.Po kopírovánií souborů mi to napíše,že tato část instalace je hotová a že po restartování PC bude instalace pokračovat.Po restartování se mi ale instalace pustí celá znovu a když dám bootování z disku,tak se mi nis nespustí.

Díky předem za pomoc

Až ti to napíše, že po restartu bude instal. pokračovat, tak vyndej CD z mechaniky a nech to restartnout. Instal. bude pokračovat a vyzve tě to k vložení instal. CD se systémem. Pak by se instalace měla v pohodě dokončit.

Děkuji ti moc za pomoc.Právě si instaluju OC Windows XP Profesional.bez tebe bych byl ztracen.

guest

Příspěvekod guest » 30 črc 2007 16:10

Opravdu za málo, problém byl nejspíš v tom, že jsi instaloval OC místo OS. :smile: :smile: :smile:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”