Nejede windows update
Nejede windows update
Dobrý večer,dnes odpoledne jsem nainstaloval nově Windows 7 ale stále mi nechce jít windows update a pár věcí a nevím proč,veškeré soubory,písničky,videa stáhnout jdou normálně takže nějak v lan driveru snad problém nebude,nainstaloval jsem veškeré potřebné programy doufám na základní desku Asus p8z77v-lx chipset a podobný věci a jaký je problém? Spustím windows update a klidně 2 hodiny mi program píše,že vyhledává aktualizace ale dále se nic neděje,zkoušel jsem stáhnout windows fix(repair) nebo windows update dowloader a zkoušel jsem i mazat "cache" ve složce windows update děkuji za nápady.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejede windows update
Spusť Windows Update, nech ho pracovat a buď v klidu. Jestli jsi instaloval W7 bez SP, pak aktualizace trvají hóóódně dlouho. Ty dvě hodiny jsou celkem nic, taky se to může začít viditelně hýbat i po 6-8 hodinách!
Ahoj děkuji za rychlou odpověď mám windows s SP1 a nikdy mi právě netrval windows update tak dlouho tak zkusím počkat no,děkuji
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Od vydání SP1 už uplynula nějaká doba a dalších aktualizací je moře. Podle mých zkušeností nejdéle trvají a tedy nejvíc čas aktualizací prodlužují aktualizace Frameworku. Vliv má hodně i to, jestli během stahování aktualizací používáš více nebo méně intenzivně internet, tím se rychlost stahování podstatně snižuje.
Windows Update musi vyhledat aktualizace za par desitek vterin, maximalne nekolik minut.
2 nebo 8 hodin je nesmysl. Pokud to nenajde nic do 5 minut, tak je neco spatne.
Pokud se poinstalaci Windows Update nechyta, tak bych stahl Autopatcher nebo Offline Windows Update, nechal program stahnout vsechny aktualizace na disk a spustil aktualizaci v nem primo z disku. Bude to stahovat maximalne 3 GB a instalovat asi 200 aktualizaci.
2 nebo 8 hodin je nesmysl. Pokud to nenajde nic do 5 minut, tak je neco spatne.
Pokud se poinstalaci Windows Update nechyta, tak bych stahl Autopatcher nebo Offline Windows Update, nechal program stahnout vsechny aktualizace na disk a spustil aktualizaci v nem primo z disku. Bude to stahovat maximalne 3 GB a instalovat asi 200 aktualizaci.
Já si právě také myslím,že je blbost aby to nic nevyhledalo již něco přes 2 hodiny,mohu prosím poprosit o nějaký link na uvedené programy které jste napsal ? děkuji.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jednak záleží na rychlosti připojení a pak dle mých zkušeností Windows Update ty aktualizace najde, ale jejich stažení a následná instalace může trvat hodně dlouho, přičemž PC nemusí zobrazovat průběh, pouze dává na vědomí, že něco dělá.
Píšu zde to, s čím už mám nějakou zkušenost a co se mi už nejednou stalo. Možná, že je to špatně, ale asi to nebude výjimečné.
Píšu zde to, s čím už mám nějakou zkušenost a co se mi už nejednou stalo. Možná, že je to špatně, ale asi to nebude výjimečné.
Jenze resime ze to ty aktualizace vubec nenajde, ne ze se pomalu stahuji. Sviti tam "vyhledavani aktualizaci" do nekonecna.
K vyberu aktualizaci a jejich stazeni se to vubec nedostane.
Takze je treba ty aktualizace stahnout a nainstalovat rucne nebo programem:
http://www.autopatcher.net/forum/
Link na stazeni je hned nahore.
http://download.wsusoffline.net/
Link na stazeni vpravo (most recent version)
Oosbne pouzivam Windows Offilne Update.
K vyberu aktualizaci a jejich stazeni se to vubec nedostane.
Takze je treba ty aktualizace stahnout a nainstalovat rucne nebo programem:
http://www.autopatcher.net/forum/
Link na stazeni je hned nahore.
http://download.wsusoffline.net/
Link na stazeni vpravo (most recent version)
Oosbne pouzivam Windows Offilne Update.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Nemám nic proti, jen tady říkám, že už se mi nejednou stalo, že WU několik hodin jakoby vyhledával aktualizace a navenek se nic nedělo. Pak přišlo relativně velmi rychlé stažení a pak instalace, jejíž rychlost nebyla zrovna největší.
Je fakt, že je můj problém, jak to dělám, ale mohu říct, že jelikož na to mám čas, tak to nechávám proběhnout a zatím vždy se všechny aktualizace v pořádku nainstalovaly.
Pochopitelně tento postup nikomu nenutím, jen tím chci říct, že je to možné.
Je fakt, že je můj problém, jak to dělám, ale mohu říct, že jelikož na to mám čas, tak to nechávám proběhnout a zatím vždy se všechny aktualizace v pořádku nainstalovaly.
Pochopitelně tento postup nikomu nenutím, jen tím chci říct, že je to možné.
Pane Petře teď už stačí zadat jen start nebo mám ještě něco zakliknout ? děkuji
https://ctrlv.cz/q33Q
https://ctrlv.cz/q33Q
Je potreba vybrat, pro kterou verzi Windows se maji stahovat aktualizace.
Zaskrtl bych C++ runtimes a Frameworks.
A zrusil bych verifikaci stazenych souboru, ta jen zdrzuje.
Pak uz jen START a az to skonci, v adresari "client" bude spusteni aktualizace - UpdateInstaller.exe - tam jde i zaskrtnout, aby se to samo restartovalo kdyz potrebuje a zase spustilo dal.
Cela slozka "client" lze samozrejmne prenest i na jiny pocitac se stejnou verzi Windows a aktualizovat ho.
Samozrejmne jde cekat pres noc jestli se to nahodou nechytne, ale toto mi prijde podstatne rychlejsi.
Zaskrtl bych C++ runtimes a Frameworks.
A zrusil bych verifikaci stazenych souboru, ta jen zdrzuje.
Pak uz jen START a az to skonci, v adresari "client" bude spusteni aktualizace - UpdateInstaller.exe - tam jde i zaskrtnout, aby se to samo restartovalo kdyz potrebuje a zase spustilo dal.
Cela slozka "client" lze samozrejmne prenest i na jiny pocitac se stejnou verzi Windows a aktualizovat ho.
Samozrejmne jde cekat pres noc jestli se to nahodou nechytne, ale toto mi prijde podstatne rychlejsi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3968
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 5442
-
od Rewqa
27 led 2025 20:43
-
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4722
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 5
- 2815
-
od majkl00