ahoj. stiahol som si win 10 priamo od MS ale nejde mi nainstalovat stale mi pise neni platna aplikace win32
uz som zufaly a hociaky win som stiahol stale to pise.
mam notas asus a win xp
skusal som podla manualu co ma MS aj usb som nabotoval ale nic nepomaha.
dakujem
neni platna aplikace win32
Re: neni platna aplikace win32
neni platna aplikace win32 = na 32 bitovem operacnim souboru nelze spustit 64bitovy spousteci soubor
Na Windows XP instalaci Windows 10 spustit nelze - upgrade na Windows 10 je mozny pouze z Windows 7 a Windows 8.
Co je to presne za pocitac? Kdyz jsoou na men Windows XP, je nutne zjistit zda na nej lze Windows 10 vubec nainstalovat.
Na Windows XP instalaci Windows 10 spustit nelze - upgrade na Windows 10 je mozny pouze z Windows 7 a Windows 8.
Co je to presne za pocitac? Kdyz jsoou na men Windows XP, je nutne zjistit zda na nej lze Windows 10 vubec nainstalovat.
Re: neni platna aplikace win32
je to neaky asus a ked som ho kupoval tak tam bol win7 ale neskor som tam dal XP lebo mi viac vyhovoval. a win 10 som daval podla instukcii na MS zxp na 10.
vecer napisem podrobne info o pc uz musim do prace a idem cez mobil
Dodatečně přidáno po 11 hodinách 10 minutách 9 vteřinách:
tak mam 32bit a aj som stiahol 32bit verzi. takze to by nemal byt problem aj systemove poziadavky splnujem.
takze netusim kde moze byt chyba ked ho legalne stahujem z MS
vecer napisem podrobne info o pc uz musim do prace a idem cez mobil
Dodatečně přidáno po 11 hodinách 10 minutách 9 vteřinách:
tak mam 32bit a aj som stiahol 32bit verzi. takze to by nemal byt problem aj systemove poziadavky splnujem.
takze netusim kde moze byt chyba ked ho legalne stahujem z MS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4528
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4266
-