Ahoj, dneska chci odinstalovat pár věcí. Dívám se dívám a mám tady tohle Myslíte, že můžu odinstalovat všechny staré verze a nechat jen tu novou? (2015) Navíc tam mám i 32bitové verze, takže ty bych mohl taky odinstalovat.
Nechám to tam všechno. Jinak chtěl bych se zeptat. Zapnu PC a mám přes 60 zapnutých procesů a potom co jsem na PC delší dobu mám z ničeho nic nad 80 procesů. Jak se mám zbavit tolika procesu a tím méně zatěžovat PC.
Zdravim, mam novy pc, odbornik mi rekl ze ho mam 12 hodin nechat bezet a nic na nem nedelat aby se vzpamatoval. Je to kravina nebo ne?
Poslední příspěvek
Je to kravina! Najdôležitejšie je, ak donesieš PS z vonkajšieho priestoru do bytu, nechať ho aklimatizovať - ponechať 1/2 - 1 hodinu bez zapnutia a až potom (teploty komponentov sa vyrovnajú - zapnúť. Ide tam najmä o vzdušnú vlhkosť (z vonkajšieho...
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?
Ahoj, po přečtení fóra jsem tak nějak dospěl k této sestavě , ale pořád tápu ve výběru optimální desky a jakou verzi RTX 5070 Ti zvolit (ideální poměr cena/výkon). Rád bych Vás tedy požádal o radu (využití bude hraní a občasné modelování ve 3D). A...
Ahoj, zaujala mě klávesnice MSI FORGE GK310.
Na alze nabízí CZ/SK verzi:
na fotkách je ale zřejmě ENG verze s dlouhým levým shiftem a jednořádkovým enterem, stejně tak je to uvedeno i v popise - ale co když jen převzali eng popis stejně jako...
Zdravím všechny, rád bych oživil svoji sestavu koupí nového SSD a RAM. Hry již nejsou z důvodu času a posunu zájmů prioritou, avšak rád bych PC dopřál upgrade směrem k plynulosti práce, rychlejšímu loadingu etc. PC vypadá momentálně následovně:...
Poslední příspěvek
Díky za návrh, bude to tak logičtější. Co se týče chladiče, krabice i s nákupním seznamem zůstali v CZC. :-) Kdyby byl problém, dokoupím ex post. Vezmu tedy konfiguraci s 2 TB M.2 SSD.