Windows 10 přeinstalace (instalační program se nespustil správně)
Windows 10 přeinstalace (instalační program se nespustil správně)
Zdravím všechny co čtou. Potřeboval bych poradit. Chtěl jsem přeinstalovat Windows 10 jenže se vyskytla chyba (windows 10 se nespustil správně. Restartujte prosím počítač a zkuste spustit instalační program znova). Počítač jsem teda restartoval a spustil instalaci znovu. Jenže se vyskytla zase ta samá chyba. Nevíte náhodou co mám udělat aby se tam nevyskytovala ta chyba? Budu vám vděčný za odpověď. 

Re: Windows 10 přeinstalace (instalační program se nespustil správně)
Já bych přešel na vypiplanější a pokročilejší systém, ale je to tvoje volba a tvůj výběr ... už na první pohled je vidět nehezkost, jednoduchost windows 8 a 10, je to jako návrat do počítačového pravěku.
Současný šéf MS Nadella propustil testovací pracovníky a nařídil testy vývojářům, aby se vývoj software urychlil. Kam to vede je názorně vidět. MS chybovost se ještě zvýšila na již neakceptovatelnou míru ...
Současný šéf MS Nadella propustil testovací pracovníky a nařídil testy vývojářům, aby se vývoj software urychlil. Kam to vede je názorně vidět. MS chybovost se ještě zvýšila na již neakceptovatelnou míru ...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To x - neodpovídáš k dotazu v tématu. To moc tazateli nepomůže.
Nyní k věci - Z jakého důvodu jsi zvolil přeinstalovat OS? Měl jsi před tím již s PC nějaké problémy? Nic neuvádíš o HW, ani o způsobu instalace. Příčinou mohou být také např. chyby na disku.
Nyní k věci - Z jakého důvodu jsi zvolil přeinstalovat OS? Měl jsi před tím již s PC nějaké problémy? Nic neuvádíš o HW, ani o způsobu instalace. Příčinou mohou být také např. chyby na disku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
On ho totiž ten Windows chce přeinstalovat z Windows a potom se diví, že mu to nejede. Pokud byste mi náhodou nevěřili, tak: http://pc.poradna.net/q/view/1648401-wi ... il-spravne .
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7889
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30
-
- 2
- 5582
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 8
- 11719
-
od petr22
08 kvě 2025 04:45
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4542
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5804
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”