Dobrý den,
Začala se mi hodně často objevovat na PC modrá smrt, tak mi bratranec poradil abych přeinstaloval Windows ( měl jsem W7 ) ale nemohl jsem najít CD od W7, tak jsem si stáhl W10 pres Microsoft.com a v instalaci po mně chtělo Porduct key, tak jsem si nějaký našel na internetu a napsal jsem ho, instalace pokračovala a když už konečně bylo hotovo, najednou byla celá obrazovka cerna a je na ní jenom myš nic víc, tak mě napadlo koupit nový W7, šlo by to přeinstalovat zpět?
Problém po zapnutí PC
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém po zapnutí PC
Takže pokud jsi našel kód na netu pak to byl warez. Tudíž klíč je použit neoprávněně a tou černou obrazovkou ti to v podstatě microsoft dal na-vědomí. Pokud jsi koupil klíč k W7 pak není žádný problém vrátit tento systém. Instalace je skoro stejná jako W10. Při instalaci naformátuj systémový disk a nebude s tím problém.
Dodatečně přidáno po 7 minutách 7 vteřinách:
Ale pokud klíč máš ze systému který jsi používal před tím a nemáš jen cd pak stačí stáhnout instalaci W7 a klíč bude fungovat.
Dodatečně přidáno po 7 minutách 7 vteřinách:
Ale pokud klíč máš ze systému který jsi používal před tím a nemáš jen cd pak stačí stáhnout instalaci W7 a klíč bude fungovat.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mám dojem, že autor tématu neuvádí přesně průběh instalace Win 10 a problém je úplně jinde, než v OS.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Oficiální Instalačku Windows 7 můžeš stáhnout pomocí odkazu v mém podpisu....
Každopádně tvůj problém bude jinde. Beztak jsi nedělal čistou instalaci ale jen upgrade a teď má systém klasický problém s ovladačema. Každopádně s warez klíčem by se ti Windows neaktivoval tak i tak.
Takže nejlepší řešení je nainstalovat čistě Windows 10 a zadal licenční klíč od Windows 7 pokud ho máš. WIndows 10 tímto klíčem normálně aktivuješ a legálně. A nebo pokud nechceš Windows 10, tak stáhnout instalačku Windows 7 a nainstalovat čistě 7.
Každopádně tvůj problém bude jinde. Beztak jsi nedělal čistou instalaci ale jen upgrade a teď má systém klasický problém s ovladačema. Každopádně s warez klíčem by se ti Windows neaktivoval tak i tak.
Takže nejlepší řešení je nainstalovat čistě Windows 10 a zadal licenční klíč od Windows 7 pokud ho máš. WIndows 10 tímto klíčem normálně aktivuješ a legálně. A nebo pokud nechceš Windows 10, tak stáhnout instalačku Windows 7 a nainstalovat čistě 7.
No autor se neozívá takže asi už nemá problém:-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1802
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 14:29