.Nainstaloval jsem si od spol.Jablotron prográmek Jablotool na nastavení kamery.Problém je v tom,že sice mi to komunikuje s kamerou ,ale pokud chci vlézt do nastavení tak mi to zahlásí chybu a ptá se mi jestli chci prográmek restartovat,nebo chci pokračovat.Kamerka funguje,komunikuje přes sms ale nelze ji spravovat přes ten Joblotool.Ted jsem si instaloval prográmek na práci s fotografiemi a vlastně to funguje obdobně.Spustím ho,ale po přihlášení se vypne.Psali v sekci Jablotronu,že to může být chybou frameworku a chce to jeho přeinstalaci.Ale tomu já nerozumím.Nevíte co by to mohlo být za problém?Děkujinelze spouštět aplikace,špatná komunikace
nelze spouštět aplikace,špatná komunikace
ahoj mám problém
.Nainstaloval jsem si od spol.Jablotron prográmek Jablotool na nastavení kamery.Problém je v tom,že sice mi to komunikuje s kamerou ,ale pokud chci vlézt do nastavení tak mi to zahlásí chybu a ptá se mi jestli chci prográmek restartovat,nebo chci pokračovat.Kamerka funguje,komunikuje přes sms ale nelze ji spravovat přes ten Joblotool.Ted jsem si instaloval prográmek na práci s fotografiemi a vlastně to funguje obdobně.Spustím ho,ale po přihlášení se vypne.Psali v sekci Jablotronu,že to může být chybou frameworku a chce to jeho přeinstalaci.Ale tomu já nerozumím.Nevíte co by to mohlo být za problém?Děkuji
.Nainstaloval jsem si od spol.Jablotron prográmek Jablotool na nastavení kamery.Problém je v tom,že sice mi to komunikuje s kamerou ,ale pokud chci vlézt do nastavení tak mi to zahlásí chybu a ptá se mi jestli chci prográmek restartovat,nebo chci pokračovat.Kamerka funguje,komunikuje přes sms ale nelze ji spravovat přes ten Joblotool.Ted jsem si instaloval prográmek na práci s fotografiemi a vlastně to funguje obdobně.Spustím ho,ale po přihlášení se vypne.Psali v sekci Jablotronu,že to může být chybou frameworku a chce to jeho přeinstalaci.Ale tomu já nerozumím.Nevíte co by to mohlo být za problém?Děkuji-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 6204
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 5748
-