Kontrast

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Somi Gangster
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Kontrast

Příspěvekod Somi Gangster » 24 led 2017 22:30

Dobrý den
Myslím že se tomu přezdívá kontrast :D mluvím teď o ostrosti
Mám grafickou kartu Nvidia gt 730 ale nepřišel jsem aby ste mi tady povídal jak na hovno ta karta je a že je to přejmenovaná 630
Potřebuji pomoct s ostrostí windows stalo se mit o už asi 3x že se mi z ničeho nic zničil obraz. tím mám na mysli to že jsem prostě odešel a kyž jsem se vrátil najednou jsem měl v háji rozlišení obrazovka se mi nevešla na monitor ale to jsem vyřešil následovně na monitoru jsem stiskl AUTO a monitor automaticky nastavil obraz tak aby byl stejně velký jako můj monitor ALE teď když jsem na ploše, na internetu, prostě v čemkoli co není samostatná aplikace s vlastním nastavením rozlišení jako jsou HRY tak mám vše příšerně ROZOSTŘENÉ je to fakt hrůza ale jen takhle ve windows když spustím nějakou hru tak je obraz normální (myslím :D) ale windows je příšerně rozostřený
Napřed jsem měl grafiku Radeon integrovanou pak jsem koupil GT 730 takže jasné musel jsem přeinstalovat ovladače celkem zvláštní že nvidia má stále aktualizace a radeon neměl nic ale to je jedno mé rozlišení obrazovky je 1440x900.
A mám windows 10.
Zkráceně mám rpoblém s tím že se mi občas rozhodí rozlišení a od teď je to furt rozostřený toď vše :)
Předem děkuji všem za odpovědi
A předem se omlouvám za chyby ale opravdu špatně vidím na monitor :D
Somi

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Kontrast

Příspěvekod Pic » 25 led 2017 17:02

Nevím s čím experimentuješ, ale nejlepší je nastavit rozlišení podle monitoru a grafické karty. Ne však na auto, ale v ovládacích panelech Win 10, za předpokladu, že máš nainstalované odpovídající ovladače GK a ta podporuje optimální rozlišení monitoru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Somi Gangster
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Kontrast

Příspěvekod Somi Gangster » 25 led 2017 22:38

Pic píše:Nevím s čím experimentuješ, ale nejlepší je nastavit rozlišení podle monitoru a grafické karty. Ne však na auto, ale v ovládacích panelech Win 10, za předpokladu, že máš nainstalované odpovídající ovladače GK a ta podporuje optimální rozlišení monitoru.

No jasně ale já nastavil jak na grafice tak ve windowsu rozlišení na 1440x900 (to je rozlišení mého monitoru)
A prostě se mi sem tam stane že se mi to jen tak rozhodí a v 1440x900 se mi nevejde obraz na monitor pak když dam AUTO tak se to srovná ale je to rozmazaný dnes se mi ostrost nastavila sama ale jen čekám kdy to zase přijde :/
Somi

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”