Windows 10 - problémy s vyhledáváním

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Roman186
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows 10 - problémy s vyhledáváním

Příspěvekod Roman186 » 05 úno 2017 00:00

Zdravím, W10 používám asi půl roku a za tu dobu se mi nepodařil vyřešit problém s vyhledáváním. Stávalo, že nebylo možno najít soubory nebo složky, které v PC prokazatelně byly. Harddisk mám rozdělený na systémovou a datovou část, proto mě časem došlo, že problém bude v tomto poněvadž vyhledávač pracuje pouze na disku C: Léta jsem používal Win XP se dvěma HDD z toho jedním rozděleným a nikdy jsem podobné problémy neměl. Zajímalo by mě jestli je možné vyhledávání i na datovém disku a co je pro to třeba udělat. Děkuji za případné odpovědi.

Reklama
RIKI22
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Windows 10 - problémy s vyhledáváním

Příspěvekod RIKI22 » 05 úno 2017 11:04

Musíš vyhľadávať cez Tento počítač, nie cez lupu na Hlavnom paneli.Musíš mať zapnuté indexovanie na disku a v rozšírených možnostiach hľadania - zmeniť indexované umiestnenia - upraviť ,si musíš označiť ,kde má prehľadávať t.j. označiť si C a D...

Roman186
nováček
Stav:

Příspěvekod Roman186 » 05 úno 2017 12:31

Dík, přes "tento počítač" to jde. Pokud změním indexované umístění půjde to i přes lupu nebo přes klávesuWin? Pokud by tomu tak bylo, byl bych rád, ale nevím jak se dostat do rozšířených možností hledání. Zkoušel jsem přes TENTO POČÍTAČ - OTEVŘÍT NASTAVENÍ, ale tam jsem to nenašel takže dělám něco špatně. Poprosím ještě o tuto radu.

RIKI22
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod RIKI22 » 05 úno 2017 15:32

Otvor Tento počítač a klikni na lupu.Malo by sa Ti zobraziť Hľadať a tam je to nastavenie.
Obrázek

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”