Včera jsem byl normálně na počítači, nedělal jsem nic zvláštního, alespoň myslím. Pak z ničeho nic, mi blikl monitor, a jakmile naskočil zpátky, tak jsem měl totálně rozhozené rozlišení (smrsklé), okamžite jsem to chtěl změnit zpátky, a tak jsem šel do nastavení, ale nešlo mi to změnit zpátky. Bohužel nevím jaké jsem měl předtím rozlišení, ale myslím, že to rozlišení co jsem měl v tom nastavení chybí, páč tam mám jen 3 volby, a ani jedna není "v pořádku"

Napadlo mě, že by mohl pomoct bod obnovení, a tak jsem to to spustil, a obnovil to do stavu cca před týdnem. Jelo to ! Myslel jsem, že je po problému :). Asi tak za hodinu max 2, se stalo úplně totéž, blokl monitor, a zas to bylo v háji. Dneska jsem to zkusil ještě jednou (ten bod obnovení), a zas ta samá písnička, jelo to cca hodinu, pak blik, a zas mi to nejde. Bohužel mě ani jednou nenapadlo se kouknout jaké mám vlastně rozlišení když mi to jede

Dneska jakmile to bliklo tak jsem se koukl do prohlížeče událostí, jestli tam náhodou něco nenajdu, moc se v tom sice nevyznám, ale za zkoušku nic nedám :). Našel jsem tam, že cca v ten moment co mi to bliklo, se nainstaloval nějaký ovladač, tak to možná bude tím (viz. screen). Možná se furt dokola nainstalovává něco co mi to celé *****.
Budu moc rád když mi pomůžete tento problém vyřešit, me nenapadá nic jiného než přeinstalovat OS, ale to se mi vážně nechce, páč v aktuálním OS mám dost věcí a aplikací, které se mi opravdu nechtějí znova instalovat.
Ovladače mám aktuální od výrobce a nikdy jindy se mi něco podobného ještě nestalo :/
SESTAVA
Motherboard: GIGABYTE GA-78LMT-USB3 6.0
Video Chipset: AMD Radeon 3000 (integrovaná)
Processor Name: AMD Phenom II X6 1065T
monitor: packard bell Viseo 200Ws
Díky moc za jakoukoli pomoc, chápu, že to může být vícero věcma, tak jestli budete chtít nějaké další pomocné informace ohledně SW/HW stačí napsat, a já vám je co nejrychleji dodám :). Díky moc kluci