Potřeboval bych poradit , protože si už vůbec nevím rady.

Na starším počítači jsem měl windows 7 , večer jsem pc vypnul a když jsem ho ráno opět zapnul tak
skočila automatická oprava systému , chvíli to tam načítalo a snažilo se o opravu ale pak vyskočila
hláška že počítač nelze automaticky opravit. PC jsem restartoval a takhle to bylo pořád dokola , pořád se snažil
opravit ale házelo to chybu že nelze.
Takže jsem vzal připravený FLASH DISK kde mám win 10 (ano jsou nabootovány správně , na drtuhém PC jdou),
flash disk jsem připojil do PC a šel do biosu , kde jsem nastavil jako první bootování z USB , uložil a restartoval ,
pak jsem mačkal klávesu F8 abych se dostal do boot menu , tam jsem vybral USB 2.0. Když jsem potvrdil tak nahoře v levém rohu obrazovky bliká taková pomlčka (15sekund) a pak se PC restartuje a takhle to je pořád dokola.
Prostě nechce začít bootovat, zkusil jsem to na druhém PC a tam to v pohodě funguje , takže usb je připraveno správně.
Nemáte někdo nějakou radu kde by mohl být problém ?
Jinak základovka v tom PC je poměrně dost stará takže tam moc možností není , zkoušel jsem koukat na YT kde jsou na to nějaký návody jenže to nastavení co tam mají oni, jako (legacy , atd..) tam já vůbec nemám.
Děkuju za každou radu.