cau,prosim o radu. k vistam zrejme nestaci klasicky codec pack all in 1 tak jsem nekde nasel vista codec package. na konci instalace mi to hlasi ShellExecuteEx failed; code 1155 tak jsem na tomhle foru http://www.wilderssecurity.com/archive/ ... 63273.html nasel,ze mam dat do prikazoveho radku
"regsvr32 c:\windows\system32\hhctrl.ocx"...to mi vyhodi dalsi hlasku,error 0x80004005,k nicemu jsem se nedobral zatim,poradi nekdo?dik moc
vista codec package a nervy na dranc
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
a při tom se stačilo zeptat
Vistám(i XP) nejlíp chutná K lite mega codec pack (poslední verze)
ale upozorňuji že pokud budeš instalovat další softwérový přehrávač (který si nese sebou většinou své kodeky)
typu BS player , winamp,avilan,m player a mnoho dalších tak ve widdows bude takový gulášek že WMP 11 (i nižší verze) nebude pracovat korektně či některé video nepřehraje.
normální je mít pouze jeden soft na video a muziku a tohle dost lidí neví a proto mají pak problém.
ps: opravdu stačí pak WMP - přehraje vše s patřičným kodekem

Vistám(i XP) nejlíp chutná K lite mega codec pack (poslední verze)
ale upozorňuji že pokud budeš instalovat další softwérový přehrávač (který si nese sebou většinou své kodeky)
typu BS player , winamp,avilan,m player a mnoho dalších tak ve widdows bude takový gulášek že WMP 11 (i nižší verze) nebude pracovat korektně či některé video nepřehraje.
normální je mít pouze jeden soft na video a muziku a tohle dost lidí neví a proto mají pak problém.
ps: opravdu stačí pak WMP - přehraje vše s patřičným kodekem

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Doporučuji
Dlouhou dobu jsem hledal kodeky, co by jely...
Dospěl jsem k této kombinaci:
WMP11 - na přehrávání videí
Mv2PlayerPlus - jen na filmy (pamatuje si, kde jsem ukončil dívání, pause na mezerníku a další věci)
CyberLink PowerDVD 6 - na DVD
WinAmp - na muziku
Kodeky:
Mám jen
CCCP - Combined Community Codec Pack (http://www.cccp-project.net/)
A jak říkají kolegová, mít více kodeků je SMRT, to můžu potvrdit, jedno dobu jsem je instaloval jeden přes druhý a nejelo nic... Pak jsem je odinstaloval, použil čistící utility a dal jen CCCP a voalá, JEDEEE
Dospěl jsem k této kombinaci:
WMP11 - na přehrávání videí
Mv2PlayerPlus - jen na filmy (pamatuje si, kde jsem ukončil dívání, pause na mezerníku a další věci)
CyberLink PowerDVD 6 - na DVD
WinAmp - na muziku
Kodeky:
Mám jen
CCCP - Combined Community Codec Pack (http://www.cccp-project.net/)
A jak říkají kolegová, mít více kodeků je SMRT, to můžu potvrdit, jedno dobu jsem je instaloval jeden přes druhý a nejelo nic... Pak jsem je odinstaloval, použil čistící utility a dal jen CCCP a voalá, JEDEEE

- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
gratuluji
tak to si jeden z mála co mu jedou OK kodeky CCCP.
u mě to byl zdroj všech problémů a naopak vyřešila to až instalace Klite
tak to si jeden z mála co mu jedou OK kodeky CCCP.
u mě to byl zdroj všech problémů a naopak vyřešila to až instalace Klite

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pikaso.andreas píše:jo, jsou nej :-) podle mě.. jinak jeden z mála kodeků co mi byly doporučeny, ale na houby je Ace Mega Kodek PackTen mi to tu mršil... KLite jsem měl taky, ale když jsem ho měl, nejely mi některé videa....
K lite podporují 99% video / audio kodeků takže problém jsi měl někde jinde že ti nejeli videa (to vím 100%)
naproti CCCP které jsou dost problematické a jejich základ je na FFdshow který je snad všude ve všech kodecích a ne vždy je optimálně sladěn se zbytkem a proto ty problémy.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”