Nastavení maximální velikosti složky

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
Dominik Rozporka
Level 2
Level 2
Příspěvky: 189
Registrován: únor 13
Pohlaví: Muž

Nastavení maximální velikosti složky

Příspěvekod Dominik Rozporka » 09 črc 2018 19:07

Čau, sháním program na nastavení složky který je nebo mohl by být kompatibilní s Windows 10
a umí nastavit maximální velikost složky když bych nastavil třeba na tý složce 30 GB tak když by někdo chtěl
tam dál házet soubory tak by mu to už program nedovolil nebo by aspoň při nejhorším to co tam nově vhodil mazal od nejnovějšího do tý doby než by velikost složky se rovnola maximální nastavený velikosti tý složky.
Víte někdo o nějakým takovým programu?



Reklama
zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9313
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Nastavení maximální velikosti složky

Příspěvekod zeus » 09 črc 2018 19:28

Primo v systemu jde nastavit omezeni pro uzivatele, ale jen na cely svazek.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
Dominik Rozporka
Level 2
Level 2
Příspěvky: 189
Registrován: únor 13
Pohlaví: Muž

Re: Nastavení maximální velikosti složky

Příspěvekod Dominik Rozporka » 09 črc 2018 19:52

To vim ale to nepotřebuju potřebuju jen na složku.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16424
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nastavení maximální velikosti složky

Příspěvekod ITCrowd » 09 črc 2018 22:44

Mohlo by fungovat pokud bys složku připojil jako virtuální disk (subst) a na něm zkusil omezení. Musel bys ale ošetřit, aby uživatel nahrával data jen na ten disk. Přímo do složky by to nefungovalo.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Dominik Rozporka
Level 2
Level 2
Příspěvky: 189
Registrován: únor 13
Pohlaví: Muž

Re: Nastavení maximální velikosti složky

Příspěvekod Dominik Rozporka » 10 črc 2018 03:39

Tohle je dobrý nápad ale škoda že stejně nejde :(
Není tam možnost Kvóta.
Máte někdo lepší nápad nebo tak něco?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16424
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nastavení maximální velikosti složky

Příspěvekod ITCrowd » 10 črc 2018 06:30

Tak analogicky k tomuto - vytvořit diskový oddíl té velikosti jakou max. velikost složky potřebuješ. Tam víc určitě nenahraješ :-)
Možná by šlo použít program https://cestiny.idnes.cz/dekart-private ... oftware_bw nebo podobný.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 6704
Registrován: prosinec 10
Pohlaví: Muž

Re: Nastavení maximální velikosti složky

Příspěvekod faraon » 10 črc 2018 18:34

I bez programu, ale nevím jestli to nefunguje jenom v serverové edici: https://technet.microsoft.com/en-us/library/dd163561.aspx
Software pro Boeing 737 MAX vytváří firma HCL z Indie.
Mzda vývojáře v Indii je 9 dolarů na hodinu.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37724
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nastavení maximální velikosti složky

Příspěvekod petr22 » 10 črc 2018 19:24

Kvoty jsou pouze na serveru.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Po továrním nastavení W10 se nelze dostat do složky
    od Travis » 04 lis 2018 10:19 » v Problémy s hardwarem
    7
    656
    od ITCrowd
    12 lis 2018 14:30
  • Maximální počet cpu a ram
    od DobrodruhCZ » 24 bře 2019 12:59 » v Taktování a další úpravy PC
    1
    403
    od jokabuki
    24 bře 2019 16:01
  • RAM získání maximální propustnosti
    od Honza12 » 29 črc 2018 18:30 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    26
    1327
    od xbs
    01 srp 2018 05:37
  • Klikací mapa s proměnlivou velikostí
    od cervcek » 16 kvě 2019 20:53 » v Programování a tvorba webu
    2
    527
    od cervcek
    18 kvě 2019 18:55
  • Počítač se zapne, chladic se zacne tocit na maximalni otacky a nejede obraz..co s tím?
    od Honzis » 12 srp 2018 21:04 » v Problémy s hardwarem
    105
    5459
    od drobino
    02 říj 2018 09:45

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot], jarajarda a 12 hostů