vzdálená plocha - zástupce konkrétní cesty

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

zdenek-cz
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

vzdálená plocha - zástupce konkrétní cesty

Příspěvekod zdenek-cz » 03 zář 2018 16:44

Dobrý den,
prosím o radu, co dělám špatně když se přihlásím na vzdálenou plochu která okamžitě naběhne a lze se v druhém PC volně rabat. Chci si vytvořit zástupce konkrétní cestu aby se otevřela konkrétní složka třeba takto: "\\---.---.-.---\c$\Program Files"
IP je 100% dobře jelikož se na ní okamžitě přihlásím a přesto mi stále píše chybu že cíl je neplatný....že by nějaké lomítko mělo být jinak?
dík za radu Zd.



Reklama
petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 35622
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: vzdálená plocha - zástupce konkrétní cesty

Příspěvekod petr22 » 03 zář 2018 16:51

Vzdalenou plochu ceho ?

Na lokalni siti to fungovat bude, pres internet ani nahodou.

Musi byt povolena sluzba sdileni na danem PC a samozrejmne nesmi byt blokovana
zadnym sitovym prvkem ani firewallem.

zdenek-cz
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: vzdálená plocha - zástupce konkrétní cesty

Příspěvekod zdenek-cz » 03 zář 2018 17:04

Ano vzdálená plocha jiného PC na místní síti. Sdílení jsem povili zatím všem a stále nic.

Dodatečně přidáno po 2 minutách 4 vteřinách:
Ta uvedená cesta je jinak ok, jedná se tedy o to že to je někde na cestě blokované?

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 35622
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: vzdálená plocha - zástupce konkrétní cesty

Příspěvekod petr22 » 03 zář 2018 17:15

Cesta je spravne.

Na PC musi byt v nastaveni sitove karty povoleno sdileni souboru a tiskaren
a nesmi to blokovat firewall na danem PC.

zdenek-cz
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: vzdálená plocha - zástupce konkrétní cesty

Příspěvekod zdenek-cz » 03 zář 2018 17:53

Nedaří se, asi to dělám špatně. Teď mi to běží na místní wifi síti.
To musím tedy nastavit na všech počítačích domácí sít? Na připojení vzdálené plochy jsem to nepotřeboval i když šlo kopírovat a vkládat napříč mimo jednoho pc co má XP.

zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9118
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: vzdálená plocha - zástupce konkrétní cesty

Příspěvekod zeus » 03 zář 2018 21:19

Sdilet soubory muzes i pres vzdalenou ploch (RDP protokol), cesta je pak \\tsclient\pismeno_disku\...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • vzdálená plocha Windows10
    od zvatym » 05 čer 2018 15:11 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    13
    658
    od zvatym
    06 čer 2018 11:39
  • Windows 10 - logování RDP (vzdálená plocha) ?
    od xcom2 » 24 kvě 2018 14:06 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    440
    od Microsheep
    24 kvě 2018 14:30
  • Notebook na cesty
    od Deevyx » 02 kvě 2018 08:11 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    359
    od Deevyx
    02 kvě 2018 21:57
  • Nový ntb na cesty - Herní
    od Hooper » 12 pro 2018 17:15 » v Problémy s hardwarem
    11
    489
    od nixxis
    13 pro 2018 08:53
  • IE vytvoření zástupce
    od Jsimi » 28 úno 2018 16:12 » v Internet a internetové prohlížeče
    7
    609
    od Microsheep
    28 úno 2018 21:39

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 13 hostů