OBS

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

MootiF
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Nespecifikováno

OBS

Příspěvekod MootiF » 04 lis 2018 16:59

Zdravím, už si nevím rady, když streamuji na twitch a OBS mám nastavené podle ruznych videi na ytb, tak stream kostičkuje (při nastavení předvolby využití CPU na very fast), když nastavím předvolbu využití CPU na faster tak stream nekostičkuje ale seká. Internet mám optiku 1GB/1GB. A druhá věc když spustím OBS a nestreamuji, tak mi hry sekají, neí to FPS lag ale prostě to stále trhá. prosím poradte.



Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37847
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: OBS

Příspěvekod petr22 » 04 lis 2018 17:07

Konfiguraci PC mame uhadnout, nebo nam ji prozradis ?

Na prvni pohled je potreba vykonnejsi procesor, nejlepe osmijadro od Intelu nebo Ryzen.

pompo
Level 1
Level 1
Příspěvky: 72
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: OBS

Příspěvekod pompo » 04 lis 2018 17:13

Zkus přejít z OBS na streamlabsOBS

MootiF
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: OBS

Příspěvekod MootiF » 04 lis 2018 17:21

jo omlouvám se,procesor i7 8700, gtafika GTX 1070Ti 8GB, 16 GB RAM
Streamlabs OBS jsem zkoušel a taky to dělá

MootiF
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: OBS

Příspěvekod MootiF » 10 lis 2018 13:13

jak vidím tak tady lidi umí poradit.

Uživatelský avatar
NenapadaMeNic
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 382
Registrován: červen 18
Pohlaví: Muž

Re: OBS

Příspěvekod NenapadaMeNic » 10 lis 2018 13:54

Těžko poradí, když ani nemusí vědět. Za nic tady neplatíš a nikdo nemusí odpovídat...

Dodatečně přidáno po 16 minutách 21 vteřinách:
Na Googlu a Youtube je tutoriálů na opravení chyb OBS víc než dost. Existuje obrovské množství možných problému a případných řešení. Radši tomu chvilku věnuj sám

Uživatelský avatar
satik
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 3093
Registrován: leden 15
Bydliště: Praha / Krkonoše
Pohlaví: Muž

Re: OBS

Příspěvekod satik » 10 lis 2018 15:53

A nastavení OBS máme taky hádat?
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
https://www.twitch.tv/satikcz/
https://www.youtube.com/c/SatikCZE
PC: Intel Core i7 8700K@5GHz+EK KIT L360, ASUS Maximus X HERO, 32GB RAM@3466, MSI RTX 2080Ti Trio, Fractal Define S, Seasonic P860, M2 1TB + 2TB SSD
Periferie: 3x AOC AG271QG (1440p 165Hz IPS), Razer Deathadder+Blackadder Chroma, Steelseries QcK+, Sennheiser PC360, DXRACER OH/KF06/NB


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Obraz v OBS
    od Hallboy » 16 úno 2019 16:57 » v Vše ostatní (sw)
    0
    344
    od Hallboy
    16 úno 2019 16:57
  • Streamlabs obs black screen
    od ecthelioncz » 06 dub 2019 10:25 » v Problémy s hardwarem
    0
    242
    od ecthelioncz
    06 dub 2019 10:25
  • Jak nastavit v OBS dvě kamery
    od twixinka » 08 říj 2018 08:11 » v Vše ostatní (sw)
    0
    559
    od twixinka
    08 říj 2018 08:11
  • Lagy v OBS nahledu i kdyz je stream vypnuti
    od kamilh » 29 bře 2019 20:56 » v Problémy s hardwarem
    0
    308
    od kamilh
    29 bře 2019 20:56
  • Jakou grafiku do starší sestavy (5-6 tis.) - hraní her, natáčení (OBS)
    od strangereu » 09 zář 2018 11:23 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    14
    769
    od vuLva
    20 zář 2018 18:51

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 10 hostů