W10 chybějící tlačítko

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod zdenek-cz » 07 lis 2018 11:51

Dobrý den, nedaří se mi upgrade w10 podle tohoto návodu:
https://support.microsoft.com/cs-cz/hel ... res-update
Když vyberu USB tak to není čím potvrdit i když jsem to jednou už úspěšně provedl tak byla další aktualizace a na té už tam není to tlačítko. Restnul jsem notes a ani to nepomohlo.
Děkuji za radu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
Uživatelský avatar
TRNX
Level 3
Level 3
Příspěvky: 594
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod TRNX » 07 lis 2018 12:02

U USB (části B) máš fajfku a ještě tam máš napsáno, že máš řešit část A, tedy uvolnit místo na disku C.

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod zdenek-cz » 07 lis 2018 12:03

To mám ale když jsem provedl par kroku co tam jsou tak se nic nezměnilo.

Dodatečně přidáno po 2 minutách 1 vteřině:
ok, ješto jednou projdu.

Uživatelský avatar
TRNX
Level 3
Level 3
Příspěvky: 594
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod TRNX » 07 lis 2018 12:06

Tak pusť Windows Update znovu.

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod zdenek-cz » 07 lis 2018 12:16

Tak on je to nový notes takže tak krome W10 není nic jiného takže není co mazat a když smažu třeba dočasné tam to je jen pár MB kdežto po mě to chce 8GB volného místa proto se snažím udělat to přes USB.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Windows Update jsem už spouštěl několikrát i po restartu a pokaždé to samé talčítko nikde.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18081
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod ITCrowd » 07 lis 2018 12:27

Dej sem screen ze správy disků, ať je vidět, co tam vlastně je.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod zdenek-cz » 07 lis 2018 12:41

Bude to takto stačit?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
TRNX
Level 3
Level 3
Příspěvky: 594
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod TRNX » 07 lis 2018 12:55

No vždyť to tam máš jasně uvedené. Disk 0 = Disk C, má celkově 29GB. To i většina dnešních telefonů má větší úložiště, co to je za notebook? 28GB ti zabírá systém a možná nějaká aplikace.

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod zdenek-cz » 07 lis 2018 12:58

To ja všechno vím také nechápu že tohle uvadí ASUS na trh...podle servisu je to v pořádku.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 55 vteřinách:
To je černý Petr každému kdo si to koupí....ale jinou možnost nemají leda v AUS se dá kupit s 125GB v Evropě ne.

Uživatelský avatar
TRNX
Level 3
Level 3
Příspěvky: 594
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod TRNX » 07 lis 2018 13:05

Tak přece před koupí vidím, že tam je disk s kapacitou 30GB, tak to neberu. Popř. když tomu nerozumím, zeptám se.

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod zdenek-cz » 07 lis 2018 13:12

Tak ja myslel že to maji pořešené že tam je třeba nejaká osekaná verze když je to jen cestocni notec 12´´ to že zaberou W10 28GB s tím že chtějí ještě 8GB dalších mě fak nenapadlo. Jak píšu v servisu že je vše ok že to mají ověřené u Microsowt.
Tak ted co s tím?
Asi by to šlo pokud by bylo to tlačítko ............jedna aktualizace takto probehla v pohodě.

Uživatelský avatar
TRNX
Level 3
Level 3
Příspěvky: 594
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod TRNX » 07 lis 2018 14:11

Jediný způsob je asi stažení ISO obrazu s nejnovější aktualizací a čistá instalace. Každopádně to je stejně k ničemu 30GB.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Chybějící součásti (abapp)
    od xmy » 27 zář 2019 23:34 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    653
    od xmy
    28 zář 2019 21:37
  • Chybějící ovladač Realtek High Definition Audio
    od Elenha » 04 dub 2019 17:19 » v Problémy s hardwarem
    11
    1828
    od Elenha
    08 dub 2019 20:06
  • Spatne Novo tlacitko
    od Tuxed » 28 úno 2019 16:47 » v Problémy s hardwarem
    2
    528
    od Tuxed
    01 bře 2019 20:21
  • Chromium browser nefunkční tlačitko
    od Akrej » 01 kvě 2019 11:54 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    6
    1446
    od Akrej
    05 kvě 2019 19:34
  • Visual studio - play/stop tlačítko
    od fandam007 » 19 pro 2019 14:29 » v Programování a tvorba webu
    0
    375
    od fandam007
    19 pro 2019 14:29

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Brandwatch [Bot], CommonCrawl [Bot] a 7 hostů