W10 chybějící tlačítko

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 13992
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod xbs » 07 lis 2018 14:16

vzhledem k zoufalosti těhle netbůků bych tam nechal původní systám a nesnažil se tam propašovat W10, kerý stejně ničemu nepomůžou...



Reklama
zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod zdenek-cz » 07 lis 2018 14:47

To je jen odložení problému o 14dní mám pocit.

Dodatečně přidáno po 3 minutách 42 vteřinách:
Podle ruzných článku by to mělo po té aktualizaci se spamatovat a uvolnit místo. Ale jak toho dosáhnout?

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 13992
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod xbs » 07 lis 2018 15:00

jak odložení problému, původní systém dělal potíže? co tam bylo, W7 Starter? plnotučný desítky tam nemá cenu dávat...

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16997
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod ITCrowd » 07 lis 2018 15:07

Už se to tu řešilo. Výrobce to dal na trh a chudák ten, kdo si to koupí. W10 na 32GB prostě fungovat nemůže.
Ostatně proto jsem chtěl ten screen :-)
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod zdenek-cz » 07 lis 2018 19:10

Normálně W10 tam už bylo jak jinak.

https://www.kasa.cz/notebook-asus-vivob ... gJJ2fD_BwE

Dodatečně přidáno po 6 minutách 13 vteřinách:
Je to podvod na kupujícího...nepochopitelné je že se jedná o 100-200kč za větší paměť a mohl mít člověk klid..nechápu o co jím šlo takovouto kombinací když jich jsou na trhu tisíce kusů.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16997
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod ITCrowd » 07 lis 2018 19:20

Vždycky máš volbu - koupit, nebo ne. Možná konečně pochopíte, že nejlevnější není nejlepší. BTW už moje prabába říkávala - laciný, dvakrát placený.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod zdenek-cz » 07 lis 2018 19:25

to mi nepomuže už ho mám

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39139
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod petr22 » 07 lis 2018 19:28

Podvod na kupujiciho je jakykoliv "notebook", co stoji novy pouhopouhych 7000 Kc.

Vetsi pamet vubec nepomuze, porad to ma procesor urceny do mobilniho telefonu
a ne do pocitace, navic eMMC je pomalejsi nez 20 let stare harddisky, takze
i kdyz ta pamet bude vetsi, tak to cele bude tak pomale, az nepouzitelne.

Za 7000 Kc muzes mit krasny repasovany notebook (co stal pred ctyrmi lety
35 tisic Kc), tudiz nema smysl kupovat takovehle kramy.

Jediny zpusob jak tenhle kram pouzit je dat tam Linux, treba Xubuntu. Ale
porad to ma tak slaboucky procesor, ze bude problem i s videama na Youtube
nebo Facebooku.

Windows 10 se proste na 32 GB pametovou kartu (i kdyz i ta je mozna rychlejsi nez
eMMC) nevejdou. Nejde s tim nic delat, na aktualizace neni dost mista a kazda
verze Windows 10 je o neco vetsi nez predchozi.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 07 lis 2018 19:30, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16997
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod ITCrowd » 07 lis 2018 19:30

Někteří lidé to řeší tak, že dokoupí SD kartu s veeelkou kapacitou a data a části systému které jsou, na ni přenesou. Zkus pohledat na netu. Třeba najdeš návod.
Nicméně dle mě je to stále jen dočasné řešení. Wokna bobtnají jak houby po dešti.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Petrfoo
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 723
Registrován: srpen 17
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod Petrfoo » 07 lis 2018 19:33

Stejny problem jsem resil u podobneho kramu od Prestigia. Taky 32 GB disk a nedostatek mista pro aktualizaci. Mel jsem to stesti ze v ntb byl volny M2 slot na pridani SSD disku. Mrkni jestli to neumoznuje i tvuj notes.
Lenovo ThinkPad T480 | Intel Core i5-8250U | 8GB RAM DDR4 | Intel UHD Graphics | 256GB SSD
Dell Inspiron 15 7560 | Intel i5-7200U | nVidia GeForce 940MX | RAM 8GB DDR4 2400 MHz | 256GB SSD
Xiaomi Mi 8 | Snapdragon 845 | 6/128 GB

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod zdenek-cz » 07 lis 2018 19:36

Jasný to chápu na práci mám jnou mašinu jen tohle je na cestovaní takže preferovaná byla velikost a užitek (teda zamýšlený)....předtím jsme měl ASUS a to byla lemrau uplná a ani linux to nezachránil hlavně že to mělo 125GB k ničemu tohle zase běhá super ale nejde to aktualizovat..

Dodatečně přidáno po 1 minutě 54 vteřinách:
Tady nejde přidat nic mám to oficiálně vyjádřené ze servisu ..max USB nebo SD.....

RIKI22
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4621
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: W10 chybějící tlačítko

Příspěvekod RIKI22 » 07 lis 2018 19:39

Koľko je na tom disku voľné miesto ?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Chybějící součásti (abapp)
    od xmy » 27 zář 2019 23:34 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    346
    od xmy
    28 zář 2019 21:37
  • Chybějící ovladač Realtek High Definition Audio
    od Elenha » 04 dub 2019 17:19 » v Problémy s hardwarem
    11
    1020
    od Elenha
    08 dub 2019 20:06
  • Spatne Novo tlacitko
    od Tuxed » 28 úno 2019 16:47 » v Problémy s hardwarem
    2
    454
    od Tuxed
    01 bře 2019 20:21
  • Nemohu najít tlačítko spoiler
    od atari » 25 led 2019 10:07 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    2
    1894
    od atari
    25 led 2019 11:27
  • Chromium browser nefunkční tlačitko
    od Akrej » 01 kvě 2019 11:54 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    6
    926
    od Akrej
    05 kvě 2019 19:34

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Galimathus a 11 hostů