Nejde Boot menu

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Maaartas
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Nejde Boot menu

Příspěvekod Maaartas » 04 úno 2019 14:30

Dobrý den, snažím se nahrát po neúspěšně reinstalaci windowsu XP Windows 7 přes bootable usb v biosu jsem měnil priority na flash ale jakmile přes f12 zapnu boot menu všechno přestane reagovat klávesnice nereaguje vůbec nic...



Reklama
flowem
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2368
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod flowem » 04 úno 2019 14:39

Desktop/notebook, značka/typ...?

Pokud jsi měnil prioritu v BIOSu, tak už do boot menu chodit nemusíš.
AMD Ryzen 7 2700@4GHz + Fera 2 | MSI B350 PC MATE | Crucial Ballistix Sport LT 16GB 3200CL14 | Kingston A2000 1TB | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B

Maaartas
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod Maaartas » 04 úno 2019 15:03

Desktop značka Msi

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16211
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod xbs » 04 úno 2019 15:09

to hodně pomohlo teda, nejlíp přesnej typ desky... umí to vůbec bootovat z flešky? vyfoť boot menu...

Maaartas
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod Maaartas » 04 úno 2019 15:15

15492896697032176915164246999069.jpg
Nevím moc se v tom nevyznám
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 17988
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod ITCrowd » 04 úno 2019 15:16

Floppy? Z kterého roku ten krám je?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Maaartas
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod Maaartas » 04 úno 2019 15:18

Mělo by to být 2005 :D

Dodatečně přidáno po 11 minutách 49 vteřinách:
A základní deska je GA-K8NE

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 17988
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod ITCrowd » 04 úno 2019 15:55

Jasně. Takže to přestalo fungovat, to jsi chtěl vyřešit reinstalem WXP, to taky neprošlo, tak zkusíš W7. Kolik pokusů ještě absolvuješ, než ti dojde, že je po desce?
Jediné skutečně možné řešení je ověřit funkčnost HW pomocí live linuxu, a pokud selže i ten, tak vyhodit.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Maaartas
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod Maaartas » 04 úno 2019 15:57

A neměl by jsi nějaký odkaz jak na to ?

flowem
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2368
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod flowem » 04 úno 2019 16:07

Máš tu bootovací flešku vytvořenou správně?
U Linuxu to máš stejný, na funkčním PC stáhneš nějakou distrubuci Linuxu (třeba Lite Linux, na zkoušku stačí) a vytvoříš bootovací flešku, třeba pomocí programu Rufus.
AMD Ryzen 7 2700@4GHz + Fera 2 | MSI B350 PC MATE | Crucial Ballistix Sport LT 16GB 3200CL14 | Kingston A2000 1TB | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16211
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod xbs » 04 úno 2019 16:12

já tam teda nigde nevidim možnost bootovat z flešky, nejlíp smahnout ISO na dýfko, pokud možno se všema aktualizacema...

http://web.tobynet.eu/obsah/reinstall/windows7.php

flowem
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2368
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod flowem » 04 úno 2019 16:13

xbs: Měla by to být možnost USB-HDD, tohle mi vždycky na starých strojích prošlo. Ale je možný, že tohle už to prostě z flešky nenabůtuje.
AMD Ryzen 7 2700@4GHz + Fera 2 | MSI B350 PC MATE | Crucial Ballistix Sport LT 16GB 3200CL14 | Kingston A2000 1TB | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mód menu v GTA V xbox 360
    od LukyGTgames » 28 úno 2019 14:27 » v Hry
    1
    723
    od petr22
    28 úno 2019 14:33
  • Úprava předdefinovaného menu Odrážky v liště Domů
    od miro_ » 06 srp 2019 11:25 » v Kancelářské balíky
    0
    823
    od miro_
    06 srp 2019 11:25
  • UNMOUNTABLE BOOT VOLUME
    od Elbeckho » 18 čer 2019 10:48 » v Problémy s hardwarem
    6
    364
    od Elbeckho
    18 čer 2019 11:26
  • widows boot z fleshky
    od Lexivan » 08 kvě 2019 07:35 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    439
    od RIKI22
    08 kvě 2019 11:21
  • Náladový boot [BIOS]
    od Rosmas » 21 říj 2019 14:55 » v Problémy s hardwarem
    2
    609
    od Rosmas
    21 říj 2019 15:22

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 10 hostů