Nejde Boot menu

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Maaartas
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Nejde Boot menu

Příspěvekod Maaartas » 04 úno 2019 14:30

Dobrý den, snažím se nahrát po neúspěšně reinstalaci windowsu XP Windows 7 přes bootable usb v biosu jsem měnil priority na flash ale jakmile přes f12 zapnu boot menu všechno přestane reagovat klávesnice nereaguje vůbec nic...



Reklama
flowem
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1773
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod flowem » 04 úno 2019 14:39

Desktop/notebook, značka/typ...?

Pokud jsi měnil prioritu v BIOSu, tak už do boot menu chodit nemusíš.
Intel Core i5-2500K@4.7GHz + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B
TeamSpeak místnosti - Airis2|Můj Off-topic :))

Maaartas
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod Maaartas » 04 úno 2019 15:03

Desktop značka Msi

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9775
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod xbs » 04 úno 2019 15:09

to hodně pomohlo teda, nejlíp přesnej typ desky... umí to vůbec bootovat z flešky? vyfoť boot menu...

Maaartas
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod Maaartas » 04 úno 2019 15:15

15492896697032176915164246999069.jpg
Nevím moc se v tom nevyznám
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15761
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod ITCrowd » 04 úno 2019 15:16

Floppy? Z kterého roku ten krám je?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Maaartas
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod Maaartas » 04 úno 2019 15:18

Mělo by to být 2005 :D

Dodatečně přidáno po 11 minutách 49 vteřinách:
A základní deska je GA-K8NE

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15761
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod ITCrowd » 04 úno 2019 15:55

Jasně. Takže to přestalo fungovat, to jsi chtěl vyřešit reinstalem WXP, to taky neprošlo, tak zkusíš W7. Kolik pokusů ještě absolvuješ, než ti dojde, že je po desce?
Jediné skutečně možné řešení je ověřit funkčnost HW pomocí live linuxu, a pokud selže i ten, tak vyhodit.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Maaartas
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod Maaartas » 04 úno 2019 15:57

A neměl by jsi nějaký odkaz jak na to ?

flowem
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1773
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod flowem » 04 úno 2019 16:07

Máš tu bootovací flešku vytvořenou správně?
U Linuxu to máš stejný, na funkčním PC stáhneš nějakou distrubuci Linuxu (třeba Lite Linux, na zkoušku stačí) a vytvoříš bootovací flešku, třeba pomocí programu Rufus.
Intel Core i5-2500K@4.7GHz + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B
TeamSpeak místnosti - Airis2|Můj Off-topic :))

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9775
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod xbs » 04 úno 2019 16:12

já tam teda nigde nevidim možnost bootovat z flešky, nejlíp smahnout ISO na dýfko, pokud možno se všema aktualizacema...

http://web.tobynet.eu/obsah/reinstall/windows7.php

flowem
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1773
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Nejde Boot menu

Příspěvekod flowem » 04 úno 2019 16:13

xbs: Měla by to být možnost USB-HDD, tohle mi vždycky na starých strojích prošlo. Ale je možný, že tohle už to prostě z flešky nenabůtuje.
Intel Core i5-2500K@4.7GHz + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B
TeamSpeak místnosti - Airis2|Můj Off-topic :))


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém po instalaci Win10 na nové SSD "Reboot an Select proper Boot device or Insert boot Media in selected Boot device
    od misadecze » 12 led 2019 22:32 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    381
    od misadecze
    13 led 2019 00:04
  • Windows Boot Manager samovolně mizí z boot options
    od sculp » 20 črc 2018 13:45 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    9
    693
    od sculp
    20 črc 2018 18:44
  • Vyskakující kontextové menu
    od miisav » 08 led 2019 22:00 » v Internet a internetové prohlížeče
    2
    267
    od miisav
    09 led 2019 09:26
  • Přístup do menu routeru
    od Polabánek » 05 led 2019 23:26 » v Administrace sítě
    6
    642
    od ITCrowd
    08 led 2019 23:54
  • Problém so Start Menu (Windows 10)
    od pumaSvK » 18 kvě 2018 16:06 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    585
    od xbs
    19 kvě 2018 21:19

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti