Dobrý den
Mám notebook packard Bell te11hc s WIN 10
Najednou mi notebook nechce najít žádnou síť v dosahu WiFi ovladače jsou podle pocitace nainstalované a WiFi přes klávesu na vypínání take není vypla vůbec nevím čím to je aktuálně nemám jinou možnost na připojení tak nemám jak stáhnout nové ovladače
Proto bych rád jestli už to někdo neřešil :)
Předem díky
WiFi nic nevyhledá Vyřešeno
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: WiFi nic nevyhledá
Jiná možnost existuje - notebook by měl mít klasický RJ45 port, existuje tedy možnost připojení kabelem.
A k problému - projdi si diagnostiku wifi v mém podpisu. Pokud je karta ve správci zařízení vidět a není u ní žlutý trojúhelník, nebo není zakázána, pak je třeba zjistit, zda jde o HW závadu. Nejjednodušší je nabootovat nějakou verzi live linuxu a zjistit, zda nefunguje i tam. Pak by šlo o HW závadu.
A k problému - projdi si diagnostiku wifi v mém podpisu. Pokud je karta ve správci zařízení vidět a není u ní žlutý trojúhelník, nebo není zakázána, pak je třeba zjistit, zda jde o HW závadu. Nejjednodušší je nabootovat nějakou verzi live linuxu a zjistit, zda nefunguje i tam. Pak by šlo o HW závadu.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem sehnal kabel a zkusil to na kabelu a to funguje takže je problém s WiFi je možné že odešel v notebooku WiFi adaptér ?
-
- Pohlaví:
Jistěže.
ITCrowd píše: Pokud je karta ve správci zařízení vidět a není u ní žlutý trojúhelník, nebo není zakázána, pak je třeba zjistit, zda jde o HW závadu. Nejjednodušší je nabootovat nějakou verzi live linuxu a zjistit, zda nefunguje i tam. Pak by šlo o HW závadu.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
No tak změna kabel sice chvilku fungoval ale nyni to píše připojeno bez přístupu k internetu a i když dám diagnostiku sítě tak to nefunguje
-
- Pohlaví:
Abychom vyločili chybu v systému, vyzkoušej nějakou verzi live linuxu. Připoj se na internet, brouzdej, přehrávej videa atd. Sem tam si změř rychlost - např. na rychlost.cz. Uvidíme, zda se chyba projeví.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jelikož jsem neměl jak ten Linux stáhnout protože nemám jinej PC a internet nešel tak jsem obnovil notebook do továrního nastavení a pomohlo to absolutně netuším co bylo za chybu
-
- Pohlaví:
Pokud máš win10, tak počítej s tím, že se ta chyba klidně může vrátit.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WiFi nic nevyhledá Vyřešeno
No právě win 10 mám a přišlo mi že tohle se stalo po aktualizaci ale to si nejsem jistej jestli nějaká byla
ale tak snad to bude chvilku dobrý
ale děkuji za pomoc prozatím vyřešeno

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5260
-
od peta501