po reinstalaci XP pristup ke slozce odepren

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

lajk2234
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

po reinstalaci XP pristup ke slozce odepren

Příspěvekod lajk2234 » 29 lis 2007 15:59

Ahoj ,

tak jsem si preinstaloval verze XP kvuli licencim a zapomnel jsem si jednu slozku se soubory v dokuments zazalohovat a tedka kdyz mam nove windows xp PREDTIM TAM BYLY PUVODNI WINDOWS XP ...
tak ta slozka tam nastesti zustala ...ale ted se barvi zelene a mam pristup ty soubory jenom videt ale nemohu je prohlizet ani je zkopirovat na cd ani spoustet atd... patrne jsou zasifrovane na puvodni win xp profil user ...nyni pouzivam novy profil uzivatele ...takze to pokazde pise PRISTUP ODEPREN...
PORADITE zda jsou data navzdy ztracena nebo jak je ziskat zpet ? mam jen instalacni CDcko tech novejch XP cek ...

D2KUJU za pomoc

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 lis 2007 16:08

Máš od toho šifrování uložen na disketě klíč? Jestli ne, můžeš to s klidem smazat, pokud je to zašifrované jak říkáš ...

lajk2234
nováček
Stav:

Příspěvekod lajk2234 » 29 lis 2007 16:58

X píše:Máš od toho šifrování uložen na disketě klíč? Jestli ne, můžeš to s klidem smazat, pokud je to zašifrované jak říkáš ...

jakepak sifrovani ...ja nic nesifroval ...ja jen rikam ze k tomu nejsou pouze pristupova prava ktera ma puvodni uzivatelsky ucet "user" z predchozich windows xp prof... ted co jsem to preinstaloval tak tam mam defakto ty same windows xp profi akorad s jinou licenci a novym uzivatelskym profilem "uživatel" a stim se k tem dokoumentum nedostanu protoze to pise pristup odepren ... ovsem puvodni wokna uz tam nejsou ani jejich profil user ze ...tak babo rad...

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 29 lis 2007 17:07

Jako admin převezmi práva viz: http://support.microsoft.com/kb/307874
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

lajk2234
nováček
Stav:

Příspěvekod lajk2234 » 29 lis 2007 18:17

Pic píše:Jako admin převezmi práva viz: http://support.microsoft.com/kb/307874

procetl jsem to , pokusil jsem se sdilet slozku ale je sdilena stylem jako predtim ...nejde otevrit ani spustit...
takze jsem otevrel jeji vlastnosti a je sifrovana a komprimovana tak sem otevrel podrobnosti a je sifrovana na ten minulej ucet User@FSC-....blabla ...vcetne cisla minicertifikatu ...tak jsem se pokusil pridat dalsiho pravomocneho uzivatele neboli muj soucasny profil "uzivatel@bla bla bla" ale pri kliku na ok mi to pise Pri pridavani novych uzivateli doslo k chybe c. 5 ...

nove wokna xp prof mam tu v systemu dva profily jeden je guest a druhej je uživatel ...profil uzivatel je jediny ktery mi nabizi volba pro zalogovani pri nastartovani pc ...pricemz se zda ze profil uzivatel ma prava administrators ....tak nevim ...prijde mi ze i kdyz to vypada ze ty prava administrators mam tak ze jim nejsem ...je mozne ze ucet admin by nebyl jeste vytvoren a nebo se spousti nekde jinak ...?

Dekuji kazdopadne i tak za Vasi snahu ...

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 29 lis 2007 19:00

A zakázal jsi před tím zjednodušené sdílení? Pokud jsi to předtím zašifroval, tak se s tím rozluč.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

lajk2234
nováček
Stav:

Příspěvekod lajk2234 » 30 lis 2007 15:59

predtim jsem si s nastavovanim sdileni nehral ...tak jak jsem nainstaloval profi ...tak to celou dobu bylo ...ani bych se nedivil kdyby sdileni nebylo predtim povoleno ...to bych ho musel asi povolit ne ...a nic takoveho jsem u puvodnich xpcek nedelal ...nicmene v tom linku tusim naopak ze psali ze nahodou home a profi verze maj sdileni povoleno automaticky tak nevim ... kazdopadne tyhle sem taky na instaloval a taky to vypada jako kdyz neni povoleno sdileni ...takze se stim asi rozloucim ...

moje ex pritelkyne bude mit asi Narozeniny neb prijdu o vsechny nase spolecne fotky uff... :))) usmev...
prijdu i o zalohy webuu nastesti ty uz sem si udelal nove takze to tragedie neni ale ty jeji fota mne mrzej ...
no co ...asi to tak ma holt byt....

i tak vam dekuju .... mejte se

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 30 lis 2007 17:24

A udělal jsi nejprve toto: Jak vypnout zjednodušené sdílení souborů
Pokud chcete zjednodušené sdílení souborů zakázat, postupujte následujícím způsobem:
1. Klepněte na tlačítko Start a potom na položku Tento počítač.
2. V nabídce Nástroje klepněte na příkaz Možnosti složky a potom na kartu Zobrazení.
3. V části Upřesnit nastavení zrušte zaškrtnutí políčka Použít zjednodušené sdílení souborů (doporučeno).
4. Klepněte na tlačítko OK.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
    od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    4298
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    05 kvě 2025 14:38
  • Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
    od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem
    15
    6112
    od mateo- Zobrazit poslední příspěvek
    16 úno 2025 16:09
  • Vzdálený přístup z mobilu na mobil
    od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    4170
    od czTANIScz Zobrazit poslední příspěvek
    11 črc 2024 21:11

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”