Nelze spustit CMD Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
Coxx-cz
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 938
Registrován: listopad 11
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Nelze spustit CMD

Příspěvekod Coxx-cz » 02 říj 2019 17:37

Ahoj, mám problém s otevření CMD. Kdykoliv jej spustím tak se jakoby otevře a následně hned sám vypne. Zkoušel jsem restart PC, aji jsem hledal ve spuštěných úlohách a nevím si s tím rady. Má někdo tip co by to mohlo dělat?


DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9

Reklama
flowem
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2447
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Nelze spustit CMD

Příspěvekod flowem » 02 říj 2019 17:44

Zkoušel jsi spustit jako správce?
AMD Ryzen 7 2700 + Fera 2 | MSI B350 PC MATE | Crucial Ballistix Sport LT 16GB 3200 | Kingston A2000 1TB | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B

Uživatelský avatar
gogo1963
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2316
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Nelze spustit CMD

Příspěvekod gogo1963 » 02 říj 2019 17:45

Stiskni klávesu Win + X a vyberte příkazový řádek (Admin), pokud tam není, zvolte Powershell (Admin) ... z webu

Uživatelský avatar
Coxx-cz
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 938
Registrován: listopad 11
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Nelze spustit CMD

Příspěvekod Coxx-cz » 02 říj 2019 17:47

Samozřejmě jsem spustit jako správce zkoušel. Powershell funguje normálně, většinu věcí teď dělám přes něj, ale zajímalo by mě proč to CMD nejede :-D
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9

Uživatelský avatar
gogo1963
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2316
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Nelze spustit CMD  Vyřešeno

Příspěvekod gogo1963 » 02 říj 2019 17:49

zase nějaká vtipná aktualizace ... pokud chceš cmd, napiš do powershell "cmd" a bude cmd, akorát v modrém okně ...

Uživatelský avatar
Coxx-cz
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 938
Registrován: listopad 11
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Nelze spustit CMD

Příspěvekod Coxx-cz » 02 říj 2019 18:05

Asi to bude tím :-D O cmd přes powershell vím.
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Windows nelze spustit
    od TomBoxCZ » 23 bře 2020 15:59 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    5
    650
    od ITCrowd
    23 bře 2020 18:23
  • Nelze spustit HRY,Futuremark hw nevykazuje chybu
    od Darsilius » 04 lis 2019 21:28 » v Problémy s hardwarem
    7
    636
    od Darsilius
    08 lis 2019 13:28
  • Při připojení druhého HDD, nelze spustit windows
    od mumBARON » 07 lis 2019 22:58 » v Problémy s hardwarem
    5
    435
    od petr22
    07 lis 2019 23:41
  • minecraft nejde spustit
    od makojed » 06 pro 2019 20:38 » v Hry
    1
    436
    od makojed
    10 pro 2019 09:05
  • Nejde spustit prohližeč
    od Alssea » 16 dub 2020 19:09 » v Vše ostatní (hw)
    6
    438
    od Alssea
    18 dub 2020 16:12

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot], petrmet a 2 hosti