Pravým tlačítkem myši na lištu, vlastnosti, oblast oznámení, upravit - starší položky - obsahuje ikonky programů, které jiý byly odinstalovány a zde tyto ikonky zůstávají.
Jak s nimi pryč?
Upravit ikony oznamovací oblasti.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus vyčistit registry od starých klíčů. Použij Ccleaner nebo RegCleaner. Po smazání starých klíčů restartuj Pc.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tak nějaký zkus, ale spíš je to zašitý v nějakém souboru ve Win nebo Dokumentech:
Custom StartUp 2.01-Správa programů spouštěných automaticky po startu systému bez zásahu do registrů.zip
InfoRun 1.1-Zobrazí seznam všech spuštěných procesů (programů) a zobrazí všechny informace uvedené uvnitř souboru.exe
PS Tray Factory 2.0 SW 714kB správa tray ikonek.zip
Starter 5.6.1.45-zobrazí podrobnosti o startu úloh, jako MS Config.zip
Startup Control Panel 2.8 Freeware - kontrola nad rezidenty.zip
Startup Delayer 2.1.10-pro nastavení pořadí a časové prodlevy spouštění startup programů. Program vám umožňuje u každé aplikace, která se spouští po startu Windows, nastavit časovou prodlevu.exe
Tech-Pro Utilities Startup-umožňuje opožděný start rezidentů a tím řeší mizení ikon v systray.exe
Custom StartUp 2.01-Správa programů spouštěných automaticky po startu systému bez zásahu do registrů.zip
InfoRun 1.1-Zobrazí seznam všech spuštěných procesů (programů) a zobrazí všechny informace uvedené uvnitř souboru.exe
PS Tray Factory 2.0 SW 714kB správa tray ikonek.zip
Starter 5.6.1.45-zobrazí podrobnosti o startu úloh, jako MS Config.zip
Startup Control Panel 2.8 Freeware - kontrola nad rezidenty.zip
Startup Delayer 2.1.10-pro nastavení pořadí a časové prodlevy spouštění startup programů. Program vám umožňuje u každé aplikace, která se spouští po startu Windows, nastavit časovou prodlevu.exe
Tech-Pro Utilities Startup-umožňuje opožděný start rezidentů a tím řeší mizení ikon v systray.exe
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Muselo bys znát pod jakým názvem ta ikony je uložená. Pak bys to v registrech našel, ale je to dost problematický. Nějakej funkční návod jsem viděl, alke nevím přesně kde. Tady http://jnp.zive.cz/?q=forum/0 anebo zde http://www.lisak.cz/zmena-product-key-windows-xp.html
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj.Děkuji za radu.
Skutečně jsem radu s postupem nalezl.
Zní takto : Zdravím
teprve dnes jsem si přečetla příspěvek a možná jdu s křížkem po funuse, ale zkusím. Jestli tomu dobře rozumím, jde vám o ikony starších položek, které zůstávají v nabídce ikon i tehdy, když je program odinstalován a vytváří potom dlouhý a nepřehledný seznam.
Vyčištění seznamu ikon je jednoduché:
1.Start>Spustit>Regedit>H_key_Current_user>Software>Microsoft>Windows>Current Version>Explorer>TrayNotify>smažte hodnoty IconStreams a PasticonStream>zavřete regedit
2.Spustit správce úloh>Procesy>najít explorer.exe>Ukončit proces>Nová úloha a znovu zadat explorer.exe
Seznam ikon budete mít vyčištěný, nikdy se mi nestalo, že by ikony zůstaly nebo že bych si dovrtala systém.
Bohužel, když se dostanu k položce Explorer nenaleznu položku TrayNotify.
Používám Visty.
Dotáhne to někdo do konce?
Skutečně jsem radu s postupem nalezl.
Zní takto : Zdravím
teprve dnes jsem si přečetla příspěvek a možná jdu s křížkem po funuse, ale zkusím. Jestli tomu dobře rozumím, jde vám o ikony starších položek, které zůstávají v nabídce ikon i tehdy, když je program odinstalován a vytváří potom dlouhý a nepřehledný seznam.
Vyčištění seznamu ikon je jednoduché:
1.Start>Spustit>Regedit>H_key_Current_user>Software>Microsoft>Windows>Current Version>Explorer>TrayNotify>smažte hodnoty IconStreams a PasticonStream>zavřete regedit
2.Spustit správce úloh>Procesy>najít explorer.exe>Ukončit proces>Nová úloha a znovu zadat explorer.exe
Seznam ikon budete mít vyčištěný, nikdy se mi nestalo, že by ikony zůstaly nebo že bych si dovrtala systém.
Bohužel, když se dostanu k položce Explorer nenaleznu položku TrayNotify.
Používám Visty.
Dotáhne to někdo do konce?
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 3983
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
-
- 2
- 2190
-
od mmmartin