Po pádu systému (BSOD) (a samozřejmě po restartu) mi XP na ploše zobrazili nesmysl, který mi nabízí Obnovení systému Active Desktop.
Zajímavé – nic takového jsem nikdy nepoužíval, tak jak to mohu obnovit?
Když jsem zkusmo kliknul na obnovení, vyskočil prozměnu javascriptový alert, že ve scriptu na této stránce došlo k chybě.
Dělají si ze mě Windowsy srandu?
Obnovení systému Active Desktop
Obnovení systému Active Desktop
- Přílohy
-
- Toto mi Windowsy zobrazily na ploše po pády systému
- ActiveDesktop.png (10.59 KiB) Zobrazeno 5735 x
-
- Chybová hláška po kliknutí na tlačítko „obnovit“
- ActiveDesktopError.png (3.01 KiB) Zobrazeno 5736 x
sakiri
On není problém v tom, že bych si nevěděl rady, prostě jsem přes vlastnosti nastavil zpátky svůj obrázek na pozadí a bylo po ptácích.
Mně jde o to, že nechápu, proč mi windows nabízí, abych obnovil něco, co jsem nikdy nepoužil.
Mimochodem tu záložku web ve svém počítači nemám:
On není problém v tom, že bych si nevěděl rady, prostě jsem přes vlastnosti nastavil zpátky svůj obrázek na pozadí a bylo po ptácích.
Mně jde o to, že nechápu, proč mi windows nabízí, abych obnovil něco, co jsem nikdy nepoužil.
Mimochodem tu záložku web ve svém počítači nemám:
- Přílohy
-
- zobrazeni.png (8.88 KiB) Zobrazeno 5710 x
Tak jsem projel počítač MWAV.
Virus nenašel žádný, jen zaskuhral cosi, čemu jsem neporozuměl:
Chápu-li to správně, tak tam je spyware, který nevykonává žádnou činnost. Ale jaký a kde?
Neovládám natolik anglicky, aby mi to došlo.
Můžete mi to pls někdo přeložit do lidštiny?
Jinak pokud jde o disky (odpověď pro X), podle Everestu jsou všechny SMART hodnoty bez chyb nebo v normě.
Virus nenašel žádný, jen zaskuhral cosi, čemu jsem neporozuměl:
Object "saminside Spyware/Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Entry "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders" refers to invalid object "C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\". Action Taken: No Action Taken.
Entry "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders" refers to invalid object "C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Resource\". Action Taken: No Action Taken.
Entry "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders" refers to invalid object "C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Resource\Font\". Action Taken: No Action Taken.
Entry "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders" refers to invalid object "C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Resource\Cmap\". Action Taken: No Action Taken.
Entry "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders" refers to invalid object "C:\WINDOWS\Installer\{AC76BA86-1033-0000-7760-000000000001}\". Action Taken: No Action Taken.
Entry "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" refers to invalid object ".php". Action Taken: No Action Taken.
Entry "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Management\ARPCache" refers to invalid object "Mozilla Firefox (2.0.0.7)". Action Taken: No Action Taken.
Entry "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Management\ARPCache" refers to invalid object "Mozilla Firefox (2.0.0.8)". Action Taken: No Action Taken.
Entry "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Management\ARPCache" refers to invalid object "Mozilla Firefox (2.0.0.9)". Action Taken: No Action Taken.
Entry "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Management\ARPCache" refers to invalid object "{45A54FAD-AADB-4CD2-9E56-2507A15F013D}". Action Taken: No Action Taken.
Entry "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Management\ARPCache" refers to invalid object "{AC76BA86-1033-0000-7760-000000000001}". Action Taken: No Action Taken.
Chápu-li to správně, tak tam je spyware, který nevykonává žádnou činnost. Ale jaký a kde?
Neovládám natolik anglicky, aby mi to došlo.
Můžete mi to pls někdo přeložit do lidštiny?
Jinak pokud jde o disky (odpověď pro X), podle Everestu jsou všechny SMART hodnoty bez chyb nebo v normě.
To s těma scriptama na ploše je úplně normální. Po blbým restartu mi to naběhávalo taky. Nevím proč ale v jedné skryté složce máš obrázek (pozadí které máš nastavené), a pak je tam html dokument (v které nastane ta chyba). Takže je na ploše asi nějaký html dokument, jako náhrada za active desktop. Vůbec bych si s tím nelámal hlavu.
Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz, 4GB RAM DDR2, nVidia GeForce 8800 GTS, 2x 320GB HDD, Fortron EPSILON FX600-GLN 600W, 19' LCD Monitor, Win Vista Ultimate 32-bit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4073
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26
-
- 1
- 4175
-
od pcmaker
07 bře 2025 18:01
-
- 2
- 3518
-
od petr22
02 říj 2024 07:15
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15773
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
-
- 1
- 2419
-
od petr22