Win 10 problém

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19074
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Win 10 problém

Příspěvekod ITCrowd » 11 pro 2019 12:11

No, můžeš zkusit vrátit ty sedmičky. Pokud problém zmizí, tak ta deska bude pro desítky už moc stará.
Můžeš zkusit nainstalovat na ten disk linux. Pokud by nabootoval, bude HW v pořádku. Pokud ne, pak bude chyba v HW. Ten disk si před instalací můžeš naklonovat (vytvoříš image, které jde nahrát zpět).
Jinak se s tím budeš muset smířit.


Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Reklama
Dojvi
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: listopad 19
Pohlaví: Muž

Re: Win 10 problém

Příspěvekod Dojvi » 11 pro 2019 12:57

Jo jo zůstanu u toho že to hold budu muset zapínat na 2x to se nedá nic dělat už jsem na tom stravil hodiny a hodiny.Jen doufám že tím zapínáním tímhle zpusobem nic neodpálím.

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5275
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Win 10 problém

Příspěvekod RIKI22 » 11 pro 2019 15:04

Sprav si ešte raz čistú inštaláciu.Pri inštalácií si daj hneď načítať ten Asmedia Sata ovládač.A pozri sa, či aj po novej inštalácií Ti bude zobrazovať chybne ram.

Dojvi
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: listopad 19
Pohlaví: Muž

Re: Win 10 problém

Příspěvekod Dojvi » 13 pro 2019 05:35

Tak ram jsem vyndal a dal zpět na stejné místo a je to divný už to ukazuje správně ram 8GB tak uvidím jestli pc bude normálně nabíhat

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5275
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Win 10 problém

Příspěvekod RIKI22 » 13 pro 2019 10:26

Dojvi píše:Já nevím jsem začátečník ale mám tam dvě ramky každá má 2GB to je dohromady 4GB a počítač mi ukazuje 4 GB ram tak proč to zkoušet?

Takže OS sa nemýlil, ak zobrazoval nainštalované 8GB ram.

Dojvi
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: listopad 19
Pohlaví: Muž

Re: Win 10 problém

Příspěvekod Dojvi » 13 pro 2019 19:48

Ano mýlil jsem se já ale ten problém s tím zapínáním stejně přetrvává.

dvorakj
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3998
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Win 10 problém

Příspěvekod dvorakj » 13 pro 2019 19:49

zkuseny kamos nebo servis

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5275
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Win 10 problém

Příspěvekod RIKI22 » 13 pro 2019 19:57



  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • CPU problém ?
    od RaTaTa » 09 kvě 2020 18:53 » v Problémy s hardwarem
    11
    386
    od Prophet
    10 kvě 2020 14:12
  • Problém s RAM
    od DennySSD » 22 pro 2019 14:02 » v Problémy s hardwarem
    5
    395
    od petr22
    25 pro 2019 12:53
  • Problém s Win 10
    od masterduke81 » 26 pro 2019 12:44 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    347
    od gogo1963
    26 pro 2019 12:55
  • pc problem
    od stanost50 » 01 lis 2019 16:12 » v Problémy s hardwarem
    2
    447
    od stanost50
    01 lis 2019 16:20
  • Problem s ex hdd
    od LukasAsus » 01 čer 2020 21:50 » v Problémy s hardwarem
    5
    310
    od LukasAsus
    02 čer 2020 20:06

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 5 hostů