Zdravím,
chtěla bych touto cestou poprosit o pomoc. Chystám se prodat můj už hoooodně starý počítač.. Asi 6 let.. Technické parametry po mě nechtějte ) Chtěla bych ho komplet vyčistit + reinstalovat WIN, tak aby byl v pořádku... také dostanu použitý notebook, kde bych chtěla udělat totéž, páč bude používanej... a nevím co v něm bude.. Dokáže mi tu někdo pomoct, jak postupovat? Nejsem sice odborník, ale vím, že vy tady ano a už jste mi párkrát pomohli. Předem děkuji.. Růža
Pokouším se reinstalovat Windows 10, bohužel neúspěšně,, vždy to skončí hláškou:
"Windows 10 se nám nepodařilo nainstalovat.
Nastavili jsme vám počítač zase tak, jak byl nastaven těsně před tím, než jste začali s instalací Windows 10....
Poslední příspěvek
Instaluj Windows 11, ne Windows 10 s posledni verzi z roku 2022.
BIOS nastaveni:
UEFI zapnuto, CSM vypnuto, SecureBoot zapnuto, na prvnim miste v bootu Windows Boot Manager..
Ahoj,
rád bych se zeptal zkušených na názor.
Jelikož WH vydalo požadavky na KCD2 rozhodl sem se, pro upgrade PC.
Sestava:
Ryzen 5 2600
GtX 1660 super
Ram 16gb 3200hz
TuF b450 pro gaming
seasonic s12ii 520w
chtela bych poprosit o rady a nazory, jak upgradovat muj pocitac. Pracuji prevazne s videi a efekty v programech Adobe (After Effects, Premiere, Photoshop, Illustrator, atd). Sem tam pocitac nestiha, hlavne v AE.
Napadlo me upgradovat RAM na...
Poslední příspěvek
Super, děkuji moc za odpovědi. Víc než 64 Gb RAM tam ale dát nepůjde že?
Je tu někdo, kdo se zabývá historickými počítači ? To jest počítači staršími než PC-AT (CPU 80286) a počítače z doby před-PCčkovské, tedy z období před rokem 1980.