slozky
slozky
Mam problem.Donesl jsem svuj disc kamaradovi ktery mi na nej nahazel naka data/mp3,video/. kdyz jsem ho vsak doma zapoji data nesla otevrit a jmena slozek mela jinou barvu co s tim? misto na discu zabíraj ale proste nejdou otevrit atd.spustit. nemuze to byt tim ze kamarad ve svem pc zapojil ten disc misto cd romky.?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Musíš převzít vlastnictví - viz: http://support.microsoft.com/kb/161275
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Promiň, zde je správný odkaz: http://support.microsoft.com/kb/308421/cs
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
nede
podle toho postupu to nejde -1. Pravým tlačítkem myši klepněte na složku, jejíž vlastnictví chcete převzít, a potom klepněte na příkaz Vlastnosti.
2. Klepněte na kartu Zabezpečení a potom ve zprávě týkající se zabezpečení (jestliže se zobrazí) klepněte na tlačítko OK.
3. Klepněte na tlačítko Upřesnit a potom na kartu Vlastník. zadna karta zabespeceni tam neni je tam akorat sdileni a zabespeceni a nastavit tam lze jen sdileni .
2. Klepněte na kartu Zabezpečení a potom ve zprávě týkající se zabezpečení (jestliže se zobrazí) klepněte na tlačítko OK.
3. Klepněte na tlačítko Upřesnit a potom na kartu Vlastník. zadna karta zabespeceni tam neni je tam akorat sdileni a zabespeceni a nastavit tam lze jen sdileni .
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 624