Program Files kopie na dvou discích

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

scrash727
nováček
Příspěvky: 2
Registrován: únor 20
Pohlaví: Muž

Program Files kopie na dvou discích

Příspěvekod scrash727 » 08 úno 2020 20:01

Zdravím,

mám počítač s dvouma disky (SSD a 3 TB hardisk) a nedávno jsem si všimnul že na obouch mám Program Files (jak x86 tak normální). Některé složky jsou identické a některé tam zase chybí. Nebude vadit když složky přetáhnu na SSD a na hardisku je smažu ?

Děkuji za odpověď, Ondřej.

P.S přikládám obrázek.
https://ctrlv.cz/H4J7



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18893
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Program Files kopie na dvou discích

Příspěvekod ITCrowd » 08 úno 2020 20:28

Vítej na PC-HELP!
Bude to vadit. Možná něco už nespustíš.
Instalační cesta se totiž dá změnit. Nikde není psáno, že musí být na C:.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5240
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Program Files kopie na dvou discích

Příspěvekod RIKI22 » 08 úno 2020 20:47

Máš na oboch diskoch OS ?

scrash727
nováček
Příspěvky: 2
Registrován: únor 20
Pohlaví: Muž

Re: Program Files kopie na dvou discích

Příspěvekod scrash727 » 09 úno 2020 02:06

RIKI22 píše:Máš na oboch diskoch OS ?

Ano, ale windows spouštím z SSD

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18893
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Program Files kopie na dvou discích

Příspěvekod ITCrowd » 09 úno 2020 11:49

Pak lze předpokládat, že ony složky na druhém disku patří ke starému OS.
Jistotu ale musíš mít sám.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

dvorakj
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3938
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Program Files kopie na dvou discích

Příspěvekod dvorakj » 09 úno 2020 12:40

tak jsou lidi, co bezhlave instaluji ruzne veci i na "datove" disky (treba hry). A pak se velice divi, ze tam je slozka program files.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18893
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Program Files kopie na dvou discích

Příspěvekod ITCrowd » 09 úno 2020 13:38

Tohle já dělám zcela úmyslně :-)
Proto jsem psal, že instalační cestu lze změnit. A proto by to měl vědět tazatel sám.
Kdyby po instalaci systému na ssd původní systém na starém disku odstranil, měl by po starostech.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Rozdíl v SSD discích
    od TT85 » 23 led 2020 12:00 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    4
    266
    od petr22
    23 led 2020 12:26
  • Rozdíl v SSD discích M2
    od TT85 » 07 led 2020 12:33 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    24
    672
    od gogo1963
    07 led 2020 13:38
  • Creative Cloud Files - odstranění
    od ivosisko » 16 bře 2020 14:45 » v Vše ostatní (sw)
    4
    737
    od ivosisko
    19 bře 2020 07:07
  • chybná bitová kopie
    od PARKR » 19 úno 2020 17:33 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    3
    1944
    od PARKR
    15 bře 2020 10:23
  • Kopie listu při změně měsíce
    od luko02420 » 08 led 2020 06:02 » v Kancelářské balíky
    0
    724
    od luko02420
    08 led 2020 06:02

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů