Druhý "neexistující" profil WIN10

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5368
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Druhý "neexistující" profil WIN10

Příspěvekod RIKI22 » 20 srp 2020 21:47

Čo by som skúsil , ak máš 2x ram, tak to skús samostatne iba s jednou a potom druhou.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19477
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Druhý "neexistující" profil WIN10

Příspěvekod ITCrowd » 20 srp 2020 22:18

Jen mě tak napadá - vypnul jsi v BIOSu SecureBoot?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Volume997
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 100
Registrován: květen 14
Pohlaví: Muž

Re: Druhý "neexistující" profil WIN10

Příspěvekod Volume997 » 20 srp 2020 22:37

Pres AOMEI na svym pc asi nic uz neudelam, nejde mys ani klavesnice ani s jednou ramkou, nechapu. Linux gparted ani nenastartuju, instalace winu se zadrhne pri prvnim restaru kdy pc proste nenabootuje z disku.
Secure boot je vypnuty. Ma nekdo nejakej dalsi napad? Uz potrebuju spásu, dneska uz na to nemam. Btw uz u hdd nemam mbr ani unallocated - prekonvertoval jsem ho na gpt, jak byl uplne puvodne

Dodatečně přidáno po 11 hodinách 37 vteřinách:
Panove, ted jsem si vzpomnel na docela starej pocitac, co kdybych z nej vytahnul disk na kterym je w10 a ten pres usb pripojil k memu pc? Pak normalne by mely jit disky zformatovat preci.. nemam pravdu?

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9816
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Druhý "neexistující" profil WIN10

Příspěvekod zeus » 21 srp 2020 09:54

Obracene - pres USB to pripoj ke staremu PC.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Volume997
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 100
Registrován: květen 14
Pohlaví: Muž

Re: Druhý "neexistující" profil WIN10

Příspěvekod Volume997 » 21 srp 2020 10:28

To uz jsem delal, pres jiny pc jsem si zazalohoval hddčko a zformatoval ho, ale ja potrebuju uplne zformatovat to nvme, ktery pres AOMEI nejde.

A redukci na nvme nemam, jsou strasne drahy, jinak bych to samozrejme udelal jak popisujes. Ale hadam ze stejne skoncim u toho, ze ji budu muset koupit. Furt si ale myslim ze chciplo nekde neco, a ne disky

Dodatečně přidáno po 16 minutách 2 vteřinách:
Kdyztak mam ted k dispozici starsi notas s jednim funkcnim usb portem, takue k nemu muzu svuj hdd pripojit (to jsem tedy uz delal, jak jsem psal; zaloha a format)

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5368
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Druhý "neexistující" profil WIN10

Příspěvekod RIKI22 » 21 srp 2020 11:25

Spravil si reset biosu?

Volume997
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 100
Registrován: květen 14
Pohlaví: Muž

Re: Druhý "neexistující" profil WIN10

Příspěvekod Volume997 » 21 srp 2020 11:27

Myslis defaultni nastaveni? Ano, i jeho upgrade na nejnovejsi

Dodatečně přidáno po 19 minutách 46 vteřinách:
Tak nvme ssd nejde formatovat ani z winu, na fotce E a F ani pres disk manager, zkusim AOMEI nainstalovat

Dodatečně přidáno po 38 minutách 24 vteřinách:
Tak ani pres aomei ve winu nesel, furt tam jsou windowsovy soubory

Dodatečně přidáno po 1 hodině 21 minutách 59 vteřinách:
HDDčko (1tb) lze formátovat, SSDčko (221gb) nelze, AOMEI, disk manager, cmd.. nijak nelze.

Dodatečně přidáno po 2 hodinách 54 minutách 54 vteřinách:
Znovu jsem zkusil nahrat win10 na ten muj 1tb hdd, a porad bez odezvy, je na nem nahrany, teda do prvniho restartu instalace sla, pak po restartu bud boot media, nebo pc bootoval opet instalacni flashku

Pomoóooc

Dodatečně přidáno po 3 hodinách 30 minutách 33 vteřinách:
Hele, na druhym pocitaci mi na muj HDD normalne jde instalovat win10 uplne v poho..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5368
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Druhý "neexistující" profil WIN10

Příspěvekod RIKI22 » 21 srp 2020 15:46

Nie defaultné nastavenie ale reset biosu.Vyberieš CMOS batériu na doske na chvíľku.Vypneš PC, vypneš vypínačom zdroj, zapneš Power na skrinke a potom vyberieš na 1-2 min. batériu alebo si pozri manuál k doske na reset biosu.Ak máš na druhom PC ten AOMEi, tak daj screen s tým diskom SSD.A ešte si nenapísal ,akej značky je ten SSD disk, ak som to neprehliadol.Prípadne spusť program https://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/SSD-Z.shtml a daj screen z položky Device s tým diskom.

Volume997
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 100
Registrován: květen 14
Pohlaví: Muž

Re: Druhý "neexistující" profil WIN10

Příspěvekod Volume997 » 21 srp 2020 15:54

Disk mám tento

https://www.czc.cz/kingston-a1000-m-2-2 ... 71/produkt

Zkusím najít v manuálu k desce jak ji teda úplně zresetuju.

Dodatečně přidáno po 16 minutách 39 vteřinách:
Tak jsem našel, ale podle manuálnu k tomu potřebuju jumper cap, vtip že tu mám krabici od desky, ale sestava je od CZC.cz a jaksi tam tuhle pomůcku nemám
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9816
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Druhý "neexistující" profil WIN10

Příspěvekod zeus » 21 srp 2020 16:22

Jumper cap nahradis cimkoliv vodivym - sroubovak, nuzky apod. Jde o par vterin.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Volume997
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 100
Registrován: květen 14
Pohlaví: Muž

Re: Druhý "neexistující" profil WIN10

Příspěvekod Volume997 » 21 srp 2020 17:35

Nepomohlo, disk furt nejde formatovat, ani znovu nainstalovat win na ssd

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19477
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Druhý "neexistující" profil WIN10

Příspěvekod ITCrowd » 21 srp 2020 17:44

Vem ten disk a zkus ho v jiném PC. Když už to z hdd bootuje, tak už to může být jen tím.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Windows 10 dočasný profil
    od TomikSparky » 18 kvě 2020 23:46 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    8
    517
    od Grander
    21 kvě 2020 16:44
  • Počkejte prosím na službu profil uživatele
    od Mat42k » 05 čer 2020 16:52 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    5
    504
    od rhsCZ
    24 čer 2020 14:39
  • Potize s Facebookem - nelze zalozit novy profil
    od ivonavra » 01 čer 2020 16:06 » v Komunikace na internetu
    3
    305
    od ivonavra
    01 čer 2020 17:17
  • Druhý M.2 SSD do PC
    od Lagaeri » 16 dub 2020 18:43 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    19
    524
    od Lagaeri
    17 dub 2020 09:09
  • Druhý WiFi router zapojený v PC.
    od marshalx » 07 led 2020 01:35 » v Sítě - hardware
    13
    920
    od marshalx
    08 led 2020 09:17

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 5 hostů