WIN 10 product key

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Bary-Jan
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: únor 11
Pohlaví: Muž

WIN 10 product key

Příspěvekod Bary-Jan » 16 srp 2020 15:37

Zdravím ve spolek,

je nějaká možnost jak z fungujícího počítače vysosnout produkt key? Počítač je kupován hotovy se systémem, bohužel original krabice se vyhodila.
Pevný disk je na obchodu a chci vyměnit za SSD takže mě čeká reinstalace. Pokud nelze tak asi nezbude než koupit nové.
Notebook je HP Pavilion - 15-cc501np a Win 10 Home 64bit

Diky zapomoc.



Reklama
RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5368
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: WIN 10 product key

Příspěvekod RIKI22 » 16 srp 2020 15:39

Nainštaluj si verziu OS, aká je tam teraz a OS sa sám aktivuje po pripojení na net.Takže nepotrebuješ hľadať kľúč.Ak by náhodou počas inštalácie pýtalo kľúč ,vyber si nemám a pokračuj v inštalácií.

Bary-Jan
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: únor 11
Pohlaví: Muž

Re: WIN 10 product key

Příspěvekod Bary-Jan » 16 srp 2020 16:09

I když udělám v podstatě čistou instalaci na nový disk?

Zivan
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1561
Registrován: leden 10
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WIN 10 product key

Příspěvekod Zivan » 16 srp 2020 16:25

Ano

Nitram1980CZ
Level 2
Level 2
Příspěvky: 231
Registrován: září 17
Bydliště: Praha 4
Pohlaví: Muž

Re: WIN 10 product key

Příspěvekod Nitram1980CZ » 16 srp 2020 17:56

Klíč je vázaný na desku ne,když dá noví disk tak by se to mělo samo znovu zaktualizovat.

Uživatelský avatar
atari
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2545
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: WIN 10 product key

Příspěvekod atari » 17 srp 2020 11:12

RIKI22 píše:Nainštaluj si verziu OS, aká je tam teraz a OS sa sám aktivuje po pripojení na net.Takže nepotrebuješ hľadať kľúč.Ak by náhodou počas inštalácie pýtalo kľúč ,vyber si nemám a pokračuj v inštalácií.

V případěd, že ty Win nejsou registrované přes účet Microsoft, tak aktivace přes net neproběhne.

A pokud to je dokupovávaný WIn (není to OEM licence vázaná na desku), tak to se také nezaktualizuje.

Kdybys ten dotaz dal do Googlu. tak máš správnou odpověď za 10s:
https://www.cnews.cz/jak-zjistit-produc ... indows-10/

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9816
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: WIN 10 product key

Příspěvekod zeus » 17 srp 2020 14:14

atari: je to notebook HP, tedy s pravdepodobnosti hranicici s jistotou je unikatni licecni kod pro W10Home soucasti UEFI a pri preinstalaci neni treba nic zadavat (ani vybirat edici) a aktivace probehne sama po pripojeni k netu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
atari
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2545
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: WIN 10 product key

Příspěvekod atari » 17 srp 2020 14:45

To jsem přehlédl, že to je HP Pavilon, ale souhlasím s Tebou. :thumbup:

Na druhou stranu, to co jsem napsal se občas stává. Už jsem pár ntb viděl, kde byly jiné WIN než jaké tam předinstaloval výrobce, takže je vhodné být připravený na vše. :-)

NoFire
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: srpen 20
Pohlaví: Muž

Re: WIN 10 product key

Příspěvekod NoFire » 20 srp 2020 18:24

Pro tyhle případy používám utilitky na www.nirsoft.net. Product key je tam třeba tady: https://www.nirsoft.net/utils/product_c ... iewer.html

Ahoj


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Product key.
    od liborek » 09 dub 2020 18:33 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    3
    404
    od liborek
    09 dub 2020 19:26

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti