Aktivace windows Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
kecalek
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 358
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Aktivace windows

Příspěvekod kecalek » 06 říj 2020 16:39

Lukkys4 píše:https://prnt.sc/uu3jk5
Nejdříve se spustí na pár vteřin to upgradovaní, pak se to vypne s touto chybou.

Reagoval som ta to. A po vyhľadaní chyby vyhodilo, že kľúč je nesprávny, použitý, pirátsky. Je toho plný net - zadaj si "error 0x803fa067" - uvidíš, koľko toho o tom vyhodí odkazov.

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48045
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace windows

Příspěvekod petr22 » 06 říj 2020 16:40

Jenze tu chybu 0x803fa067 (screen z 15:11) to vyhodi na tento klic: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T.

NE na ten z Aukra, od nej je screenshot na zacatku ze 14:13.

Sam jsem dal tazateli pokyn, aby ho tam zadal, pri pokusu o aktivaci to vyhodilo 0x803fa067.

Aktivovat by to ale chtit nemelo, klic z Aukra mel byt zadan az po upgrade na Pro a az pak aktivace.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21443
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace windows

Příspěvekod ITCrowd » 06 říj 2020 17:16

A mě nezbývá než dodat, že pokud by se tazatel řídil mým návodem, tedy úplnou a čistou instalací PRO verze, už by měl hotovo. :lol:
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5714
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace windows  Vyřešeno

Příspěvekod RIKI22 » 06 říj 2020 17:16

Táto chyba 0x803fa067 pri zmene a aktivácií Home na Pro je zvyčajne aj preto, že PC má prístup na net.
Skús :
- odpojiť net
- zadať kluč VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T pre prechod na Pro verziu
- zapojiť net
- zadat ten zakúpený kľuč

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48045
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace windows

Příspěvekod petr22 » 06 říj 2020 19:20

Instalace by treba hotova byla, ale jestli tam ma na nekolik dnu instalace sw a nastavovani
tak je jasne ze se do toho nechce.

Odpojeni od netu urcite zabrani pokusu o aktivaci s Technet klicem.

Lukkys4
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 107
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace windows

Příspěvekod Lukkys4 » 06 říj 2020 21:57

Super, pomohlo mi vypnout net, teď už upgrade šel, díky moc :)


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Windows 10 Aktivace
    od togr99 » 09 kvě 2021 00:32 » v Windows 10, 8, 7..
    2
    302
    od togr99
    09 kvě 2021 00:39
  • Windows 7 chyba Windows Update 80072EFE
    od Italiarobuxes » 11 bře 2021 12:26 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    1364
    od ITCrowd
    11 bře 2021 12:35
  • Pin kod Windows 10
    od Lukas462 » 27 bře 2021 14:32 » v Windows 10, 8, 7..
    8
    669
    od hroch123
    01 dub 2021 10:44
  • windows widgety
    od showpayne » 17 zář 2021 20:47 » v Windows 10, 8, 7..
    0
    102
    od showpayne
    17 zář 2021 20:47
  • Instalace Windows 10
    od krakuCZ » 28 led 2021 10:30 » v Windows 10, 8, 7..
    6
    450
    od petr22
    28 led 2021 11:02

Zpět na “Windows 10, 8, 7..”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů