WINDOWS 7 a REARM Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 24 čer 2021 19:24

Poradte mi. Nejde mi to. ODKAZ - https://vdnieuwenhof.eu/reset-windows-rearm-count/ . Děkuji Vám za pomoc.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Reklama
zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10259
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod zeus » 24 čer 2021 19:56

To je v poradku, kdyz licence stoji stovku. Jestli chces svindlovat doma, porid si KMS server.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48498
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod petr22 » 24 čer 2021 19:59

Co znamena "nejde mi to" ?

Jaka edice Windows 7, proti cemu jsou aktivovane ? Servery Microsoftu, firemni aktivacni servery ?

Pokud proti serverum Microsoftu a Windows nejsou aktivovane, tak to nejspis Microsoft blokuje, protoze
je to poruseni EULA Windows.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 24 čer 2021 20:01

Příkazový řádek mi hlásí chyby nebo to neumím. Děkuji.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48498
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod petr22 » 24 čer 2021 20:02

Informace ze to hazi chyby je informace k nicemu stejne jako ze "to nejde".

JAKE CHYBY ?

Pokud neukazes co delas tak ti nemuzeme rict, co delas spatne.

Opakuji - muzes to delat dobre, ale jestli si zkousis prodlouzit zkusebni dobu Windows, tak te MS nejspis sekl.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 24 čer 2021 20:05

DVD mám z roku 2015 a Windows deaktivoval aktivační server a po telefonu to taky nejde.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48498
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod petr22 » 24 čer 2021 20:07

Je ta sama licence (klic) pouzita i na dalsich pocitacich ?

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 24 čer 2021 20:11

Ne
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10259
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod zeus » 24 čer 2021 20:18

Ono hlavne se rearm (a navic jeho reset) nepouziva k aktivaci, nybrz oddalovani jeji nutnosti.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 24 čer 2021 20:27

Vím
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 24 čer 2021 21:42

K aktivaci mohu použít Loader od DAZe. Funguje. O to nejde. Chci porozumět tomu, proč mi REARM nejde. Děkuji.
Naposledy upravil(a) Peva dne 24 čer 2021 21:46, celkem upraveno 1 x.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48498
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod petr22 » 24 čer 2021 21:45

Proc nejde rearm jde poznat z chyby, kterou to pise.

Kterou ale nezname i kdyz jsem se na ni ptal uz dvakrat.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Windows 7 chyba Windows Update 80072EFE
    od Italiarobuxes » 11 bře 2021 12:26 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    2471
    od ITCrowd
    11 bře 2021 12:35
  • Update windows 7 32 bit na windows 10 32bit
    od Mladkov204 » 28 zář 2021 11:36 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    290
    od ITCrowd
    28 zář 2021 11:44
  • Pin kod Windows 10
    od Lukas462 » 27 bře 2021 14:32 » v Windows 10, 8, 7..
    8
    775
    od hroch123
    01 dub 2021 10:44
  • Neaktivovany windows??
    od Fantousek » 26 dub 2021 18:50 » v Windows 10, 8, 7..
    10
    716
    od petr22
    01 kvě 2021 15:10
  • Nenabíhá Windows
    od vašekp » 28 dub 2021 16:36 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    325
    od ITCrowd
    28 dub 2021 17:13

Zpět na “Windows 10, 8, 7..”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: cervcek, CommonCrawl [Bot] a 2 hosti