WINDOWS 7 a REARM Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 268
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 24 čer 2021 21:48

Promiň. Strpení, dodám.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Reklama
zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10266
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod zeus » 24 čer 2021 22:42

Nemas bat primo v rootu c:, ty trumpeto ;) Navody to chce cist poradne!
Bud presunes bat nebo opravis cestu v nem. Tipuji te na presun...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 268
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 24 čer 2021 22:55

Nejsem na to odborník a Windows 7 je ve VirtualBoxu.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 268
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 24 čer 2021 23:13

Prosím, co mám zadat do příkazového řádku? Děkuji.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10266
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod zeus » 25 čer 2021 09:52

Radek je vyssi divci, pouzij pruzkumnika. Otevri si primo C: a z plochy tam presun/zkopiruj ten reset.bat
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48519
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod petr22 » 25 čer 2021 10:15

Kdyz to nebudes spoustet v jinem adresari nez kde je to cele ulozene, bude to fungovat.

Tzn nejdriv se prepni do adresare a pak spust jen reset.bat.

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10266
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod zeus » 25 čer 2021 11:39

Staci se podivat, jak je odkazovano na cestu k registrum (a proc je tedy nutne prikaz bud upravit nebo byt v C:\)
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 268
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 25 čer 2021 15:14

Kořen.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21702
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod ITCrowd » 25 čer 2021 15:23

Vždyť to má vypadat takto:

Kód: Vybrat vše

reg load HKLM\MY_SYSTEM "%~dp0Windows\System32\config\system"
reg delete HKLM\MY_SYSTEM\WPA /f
reg unload HKLM\MY_SYSTEM

Místo klasických uvozovek tam máš horní a dolní uvozovky, které čeština přeloží na přehlasované o.
Spusť si příkazový řádek, v něm si přepni anglickou klávesnici a vypiš si řádek po řádku a každý řádek odentruj. A do kořenového adresáře se přepneš "cd \"
Naposledy upravil(a) ITCrowd dne 25 čer 2021 15:27, celkem upraveno 2 x.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48519
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod petr22 » 25 čer 2021 15:23

Vzdyt to opet spoustis z jineho nez aktualniho adresare.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 268
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 25 čer 2021 15:43

Uvozovky.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21702
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod ITCrowd » 25 čer 2021 15:53

To musíš spouštět z opravné konzole. Ne z nabootovaného systému. Proto nemáš přístup.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Windows 7 chyba Windows Update 80072EFE
    od Italiarobuxes » 11 bře 2021 12:26 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    2558
    od ITCrowd
    11 bře 2021 12:35
  • Update windows 7 32 bit na windows 10 32bit
    od Mladkov204 » 28 zář 2021 11:36 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    308
    od ITCrowd
    28 zář 2021 11:44
  • Pin kod Windows 10
    od Lukas462 » 27 bře 2021 14:32 » v Windows 10, 8, 7..
    8
    780
    od hroch123
    01 dub 2021 10:44
  • Instalace Windows 10
    od krakuCZ » 28 led 2021 10:30 » v Windows 10, 8, 7..
    6
    501
    od petr22
    28 led 2021 11:02
  • Windows z Aukra
    od DonMilanez » 07 úno 2021 01:10 » v Windows 10, 8, 7..
    39
    2373
    od gogo1963
    10 úno 2021 12:05

Zpět na “Windows 10, 8, 7..”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti