WINDOWS 7 a REARM Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 25 čer 2021 16:02

Nemyslí mi to.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Reklama
Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 25 čer 2021 17:08

Byla pauza, jedl jsem.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10259
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod zeus » 25 čer 2021 19:42

A co jsi za tu hodinu vymyslel?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 25 čer 2021 19:59

Zkouším zprovoznit opravnou konzoli a neumím to. Děkuji.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Fox_25
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2097
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Fox_25 » 25 čer 2021 20:06

Restartujte počítač.
Stiskněte klávesu F8, jakmile se zobrazí logo systému Windows 7.
Vyberte možnost Opravit počítač.
Vyberte položku Příkazový řádek.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 25 čer 2021 20:12

Nejde mi to VirtualBoxu. Děkuji.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Fox_25
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2097
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Fox_25 » 25 čer 2021 20:20

A co konkrétně nejde?

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 25 čer 2021 20:22

Spustit tu opravnou konzoli. Děkuji.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Fox_25
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2097
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Fox_25 » 25 čer 2021 20:35

Takže když ve výběru možností klikneš na příkazový řádek tak se nic nestane a nebo se neobjeví ani ta nabídka? Ta příkazová řádka se dá spustit i přes instalační DVD, příp. zkus místo wirtualbox wmware player.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 25 čer 2021 20:40

Je tam tohle.
Je tam tohle.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48498
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod petr22 » 25 čer 2021 20:45

Tak moment - nejdriv pocitac a neni to aktivovane nikde jinde.

A ted najednou je to ve VirtualBoxu ? Ten se licencuje jinak, nez skutecny pocitac
a mohlo by to vysvetlovat tu deaktivaci Microsoftem.

Jestli jsi nacpal instalaci Windows ze skutecneho pocitace do virtualu, tak je to zmena hardware
a licence - logicky - nelze aktivovat, protoze nastala zmena hardware.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 25 čer 2021 20:51

Na PC mám WIN XP, v něm VirtualBox a na něm WIN 7. Děkuji.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Windows 7 chyba Windows Update 80072EFE
    od Italiarobuxes » 11 bře 2021 12:26 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    2471
    od ITCrowd
    11 bře 2021 12:35
  • Update windows 7 32 bit na windows 10 32bit
    od Mladkov204 » 28 zář 2021 11:36 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    290
    od ITCrowd
    28 zář 2021 11:44
  • Pin kod Windows 10
    od Lukas462 » 27 bře 2021 14:32 » v Windows 10, 8, 7..
    8
    775
    od hroch123
    01 dub 2021 10:44
  • Neaktivovany windows??
    od Fantousek » 26 dub 2021 18:50 » v Windows 10, 8, 7..
    10
    716
    od petr22
    01 kvě 2021 15:10
  • Nenabíhá Windows
    od vašekp » 28 dub 2021 16:36 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    325
    od ITCrowd
    28 dub 2021 17:13

Zpět na “Windows 10, 8, 7..”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti