WINDOWS 7 a REARM Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 26 čer 2021 17:33

Novější verze VirtualBoxu mi nejdou.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Reklama
kanoe222
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 342
Registrován: červenec 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod kanoe222 » 26 čer 2021 17:44

Peva píše:Videa na YouTube jdou normálně.

V 480p ano. Vyssie rozlisenie neverim

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48498
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod petr22 » 26 čer 2021 18:04

Samozrejmne ze vyssi verze nejdou - vyzaduji 64bit OS.

Vyssi verze pujde, kdyz se nebude pouzivat 20 let stary operacni system, jeste k tomu 32bit :-)

Tomu, ze by na tomhle strepu funguji Yotube videa v H264 ve vyssi kvalite, kdyz je nemuze
akcelerovat graficka karta a procesor na to zdaleka nestaci se mi take nechce verit. Mozna 720p,
ale vyssi rozliseni udela 100% zatizeni procesoru.

Problem ma porad stejne reseni - nainstalovat na ten pocitac 64bit Windows 7 misto tech XPcek.

Nema smysl spoustet hosta pro virtualni pocitace na 32bitovem OS, ktery limituje RAM na 2 GB.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 26 čer 2021 18:57

Do 720p to jde v pohodě a vyšší už nejdou. Jako důkaz mohu sem dát sejmuté video z YouTube.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
sojkin626
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2004
Registrován: prosinec 13
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod sojkin626 » 26 čer 2021 19:07

Peva píše:K aktivaci mohu použít Loader od DAZe. Funguje. O to nejde. Chci porozumět tomu, proč mi REARM nejde. Děkuji.


Nechápu proč si tak bráníš ty XP-čka, navíc se tu porušují pravidla fóra, kdy tazatel použil vedlejší program k nelegální aktivaci...
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Manjaro 21.0 KDE|Windows 10 Pro # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 26 čer 2021 19:31

Na XP pracuji od roku 2005 a zvyknul jsem si na ně.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
sojkin626
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2004
Registrován: prosinec 13
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod sojkin626 » 26 čer 2021 19:42

Chápu, že zvyk je železná košile, ale nevěřím tomu, že by sis nezvyknul na něco novějšího, obzvlášť , když navíc děláš tak komplikované kroky abys zprovoznil novější systém na starším... to už mi vůbec nedává smysl.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Manjaro 21.0 KDE|Windows 10 Pro # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 26 čer 2021 20:05

Mám 10 na notebooku, 64 bit. Používá se minimálně.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
sojkin626
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2004
Registrován: prosinec 13
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod sojkin626 » 26 čer 2021 21:04

Pokud trváš na tom, že budeš chtít používat na Xp-čkách W7 ve virtuálu, pak ti není pomoci.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Manjaro 21.0 KDE|Windows 10 Pro # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 26 čer 2021 21:35

Tak to asi nechám být.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Fox_25
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2097
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Fox_25 » 26 čer 2021 21:37

Už jsem ti to kdysi psal, pokud nepožíváš nějaký spec. SW tak není důvod zůstat u XP. Navíc existuje xp transformation pack a W7 pak vypadá jako XP s výhodou podstatně větší stability než XP. Já zase bůh ví proč nesnesu W10 a stejně mě na ně čeká přechod ať chci nebo ne už kvůli zkriplené paměti na GTX 970.

https://www.youtube.com/watch?v=dJx9Z3m4TIs

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 266
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a REARM

Příspěvekod Peva » 26 čer 2021 22:28

YouTube.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Windows 7 chyba Windows Update 80072EFE
    od Italiarobuxes » 11 bře 2021 12:26 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    2471
    od ITCrowd
    11 bře 2021 12:35
  • Update windows 7 32 bit na windows 10 32bit
    od Mladkov204 » 28 zář 2021 11:36 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    290
    od ITCrowd
    28 zář 2021 11:44
  • Pin kod Windows 10
    od Lukas462 » 27 bře 2021 14:32 » v Windows 10, 8, 7..
    8
    775
    od hroch123
    01 dub 2021 10:44
  • Neaktivovany windows??
    od Fantousek » 26 dub 2021 18:50 » v Windows 10, 8, 7..
    10
    716
    od petr22
    01 kvě 2021 15:10
  • Nenabíhá Windows
    od vašekp » 28 dub 2021 16:36 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    325
    od ITCrowd
    28 dub 2021 17:13

Zpět na “Windows 10, 8, 7..”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 6 hostů