Win 11 - bude fungovat na mé sestavě?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

James
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Win 11

Příspěvekod James » 05 říj 2021 19:38

amirinda: automaticky určitě ne, jen se ve Windows Update bude zobrazovat informace o dostupnosti aktualizace na WIN11...Jen to potvrvá, prý až do jara 22 než se to objeví všem, pokud si dobře pamatuju. Pokud chcete hned, použijte asistenta :)

https://www.microsoft.com/cs-cz/softwar ... /windows11
PC: ASUS ROG Strix G10DK (AMD Ryzen 5 5600x, Nvidia GeForece GTX 1660 Super, 32 GB RAM, 512 GB SSD + 2 TB HDD, Windows 11 PRO CZ)
Mobil: Motorola Moto G9 PRO (6.5'' IPS, OS: Android 10, CHIPSET: Snapdragon 662, FOTO: 48 MPx, 4 GB RAM)

Reklama
amirinda
Level 3
Level 3
Příspěvky: 587
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Win 11

Příspěvekod amirinda » 05 říj 2021 19:43

Jasně, to vím. Mě ale zajímá, jestli ta aktualizace prostě jednou přijde a budu nucen aktualizovat a nebo budu moct třeba zaškrtnout né, chci zůstat na Win10.

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10262
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Win 11

Příspěvekod zeus » 05 říj 2021 19:52

Doufam, ze to pujde zakazat (tedy spis odlozit) jako dosud pres polozku v registru.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

amirinda
Level 3
Level 3
Příspěvky: 587
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Win 11

Příspěvekod amirinda » 05 říj 2021 19:58

No právě o to mi jde, jestli na mě za týden/měsíc vyskočí aktualizace a ta proběhne, tak to radši udělám čistou instalaci rovnou. Jestli to ale půjde "odložit" tak počkám.
Jinak Win Update už mi píše, skvělá zpráva, na vašem PC lze spustit Win11...

James
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Win 11

Příspěvekod James » 05 říj 2021 19:59

Samozřejmě vás nikdo nebude nutit přejít na WIN11, WIN10 má podporu do půlky roku 2025 (přesné datum si nepamatuju). Ani poté vás nikdo nebude nutit. MS bude nutit zákazníky jinak - Chceš Office 2021 ? Tak jen s WIN11...to je jen příklad, tohle zrovna určitě platit nebude, tzn. Office 2021 bude i pro starší Windows :)
PC: ASUS ROG Strix G10DK (AMD Ryzen 5 5600x, Nvidia GeForece GTX 1660 Super, 32 GB RAM, 512 GB SSD + 2 TB HDD, Windows 11 PRO CZ)
Mobil: Motorola Moto G9 PRO (6.5'' IPS, OS: Android 10, CHIPSET: Snapdragon 662, FOTO: 48 MPx, 4 GB RAM)

Jandak
Level 3
Level 3
Příspěvky: 489
Registrován: září 09
Pohlaví: Muž

Re: Win 11

Příspěvekod Jandak » 05 říj 2021 20:06

Je tu nekdo neutralni, kdo by mi byl schopen rict, rozdily mezi 11 a 10?
Ryzen 5 5600X, RTX 2060 SUPER Phantom GS 8G, GIGABYTE B550 AORUS PRO, 16GB 3600MHz, 1TB SSD VIPER, Seasonic GX550 Gold, Fractal Meshify C Dark

Uživatelský avatar
Grander
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1653
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: Win 11

Příspěvekod Grander » 05 říj 2021 20:46


James
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Win 11 - bude fungovat na mé sestavě?

Příspěvekod James » 07 říj 2021 16:27

Kdyby se někomu WIN11 nelíbili, může je snadno, bez ztráty dat, odinstalovat zpět na WIN10

https://pureinfotech.com/uninstall-wind ... indows-10/
PC: ASUS ROG Strix G10DK (AMD Ryzen 5 5600x, Nvidia GeForece GTX 1660 Super, 32 GB RAM, 512 GB SSD + 2 TB HDD, Windows 11 PRO CZ)
Mobil: Motorola Moto G9 PRO (6.5'' IPS, OS: Android 10, CHIPSET: Snapdragon 662, FOTO: 48 MPx, 4 GB RAM)

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48517
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Win 11 - bude fungovat na mé sestavě?

Příspěvekod petr22 » 07 říj 2021 16:36

Coz slo i u vsech predchozich buildu W10 i upgrade z W7 a W8.

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10262
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Win 11 - bude fungovat na mé sestavě?

Příspěvekod zeus » 07 říj 2021 21:05

Slo, ale po cim dal kratsi dobu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48517
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Win 11 - bude fungovat na mé sestavě?

Příspěvekod petr22 » 07 říj 2021 21:12

10 dnu staci, ono to zabira na disku par desitek GB.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • low end gpu k sestavě
    od Yummy » 04 pro 2020 19:35 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    4
    340
    od Yummy
    04 pro 2020 19:56
  • Navýšeni RAMek v sestavě
    od Jandak » 23 led 2021 19:46 » v Problémy s hardwarem
    4
    344
    od Jandak
    23 led 2021 20:32
  • Jakou desku a procesor ke stávající sestavě?
    od pguru » 30 pro 2020 18:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    14
    836
    od Zakk
    11 led 2021 13:46
  • Bude fungovat?
    od Qinter » 20 čer 2021 12:25 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    248
    od petr22
    20 čer 2021 13:26
  • Disk přestal fungovat
    od Montes » 08 čer 2021 16:51 » v Problémy s hardwarem
    7
    620
    od petr22
    14 čer 2021 07:04

Zpět na “Windows 10, 8, 7..”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host