W7 - pomalý start netu

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
kecalek
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 357
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: W7 - pomalý start netu

Příspěvekod kecalek » 03 srp 2021 21:02

Keď si sa dostal až sem (viď obr.) - zojdi dole do nastavenia Nastavení rychlosti a duplexního režimu. - pozri, čo tam je nastavené. Nastav si full duplex (ak to nebolo nastavené) a samozrejme najvyššiu rýchlosť, ktorá tam je - napr. 1,0 Gbps plne duplexný a vyskúšaj.

Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21438
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: W7 - pomalý start netu

Příspěvekod ITCrowd » 04 srp 2021 07:24

Můžeš mi ten eventlog poslat na uschovna.cz? Mrknul bych na něj, zda třeba tam není zakopaný pes.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

sabrik
Level 3
Level 3
Příspěvky: 537
Registrován: únor 07
Pohlaví: Muž

Re: W7 - pomalý start netu

Příspěvekod sabrik » 04 srp 2021 12:05

teď jedu na w10, na w7 pojedu večer. Omlouvám se ale nevím o který eventlog se jedná ?
Naposledy upravil(a) sabrik dne 04 srp 2021 20:47, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21438
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: W7 - pomalý start netu

Příspěvekod ITCrowd » 04 srp 2021 12:11

Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

sabrik
Level 3
Level 3
Příspěvky: 537
Registrován: únor 07
Pohlaví: Muž

Re: W7 - pomalý start netu

Příspěvekod sabrik » 04 srp 2021 13:52


sabrik
Level 3
Level 3
Příspěvky: 537
Registrován: únor 07
Pohlaví: Muž

Re: W7 - pomalý start netu

Příspěvekod sabrik » 04 srp 2021 14:04

to kecalek
kecalek píše:Keď si sa dostal až sem (viď obr.)

nic takového tam nemám, pouze holý příkaz cmd

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21438
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: W7 - pomalý start netu

Příspěvekod ITCrowd » 04 srp 2021 14:48

Z letecké pošty to nejde stáhnout. Proto jsem psal úschovnu.
Už se tu letecká pošta řešila.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

sabrik
Level 3
Level 3
Příspěvky: 537
Registrován: únor 07
Pohlaví: Muž

Re: W7 - pomalý start netu

Příspěvekod sabrik » 04 srp 2021 19:09

s úschovnou se mi to nedaří. Nějak to neumím - přetáhnout, vybrat - a nic to neudělá. Taky chce emaily příjemců - nevím. :mad:
Na zkoušku jsem soubor zazipoval a poslal sobě, proběhloto ok.
Potřebuji email kam to poslat.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21438
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: W7 - pomalý start netu

Příspěvekod ITCrowd » 05 srp 2021 19:09

Nemušíš vyplňovat vůbec nic. Stačí chytit soubor a pustit ho na to okno. Počkat až se nahraje a zkopírovat odkaz.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

sabrik
Level 3
Level 3
Příspěvky: 537
Registrován: únor 07
Pohlaví: Muž

Re: W7 - pomalý start netu

Příspěvekod sabrik » 06 srp 2021 08:11


Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21438
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: W7 - pomalý start netu

Příspěvekod ITCrowd » 06 srp 2021 20:19

Nějaký disk H: a Z: vykazuje chybu a doporučuje se checkdisk, ale to předpokládám že bude flashka.
Je tam nějaká chyba řadiče disku z 2.8., ale pak už se neobjevuje.
Chyba Schannel je TLS, nedokážu říct, ale tohle se sítí souviset může. Ta se objevuje často.
Asi 3x oznámení o neočekávaném vypnutí.
Chyba driveru klávesnice.
Chyba isatap DNS, ale tu jsme odstranili zakázáním isatap.
A 2.8. problémy s natažením driveru esetu. Buď nějaký virový útok, nebo problémy s instalací, nebo nějaký její pozůstatek.
Jinak tam nevidím nic, co by mělo vadit.
Uvidím až se dostanu k sedmám. Třeba na něco přijdu.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

sabrik
Level 3
Level 3
Příspěvky: 537
Registrován: únor 07
Pohlaví: Muž

Re: W7 - pomalý start netu

Příspěvekod sabrik » 06 srp 2021 20:53

díky že jsi nezapomněl;
jeden disk je 500GB HDD z laptopu, druhý je Barracuda 80GB.
System je na Crucial SSD 275 GB.
Zkusím ty disky projet checkdiskem.
Z Essetu používám online scanner, možno si tam něco ukládá.
Držím palce ať na něco přijdeš.

Dodatečně přidáno po 15 minutách 23 vteřinách:
Chkdsk nenašel žádné problémy


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pomaly start pc
    od Myshak » 26 bře 2021 17:45 » v Problémy s hardwarem
    3
    332
    od gogo1963
    27 bře 2021 06:17
  • Pomalý start windows 10
    od Zizulik » 01 srp 2021 15:12 » v Windows 10, 8, 7..
    13
    518
    od Cemada
    02 srp 2021 18:14
  • Pripojeni aplikace k netu
    od maxdep » 28 pro 2020 01:32 » v Vše ostatní (inet)
    7
    623
    od ITCrowd
    28 pro 2020 15:56
  • Řešení pomalého netu od 02
    od gumak » 22 pro 2020 19:09 » v Sítě - hardware
    3
    363
    od zeus
    23 pro 2020 14:16
  • Připojení PC k netu kabelem
    od venusev » 25 led 2021 13:27 » v Sítě - hardware
    5
    505
    od venusev
    26 led 2021 07:57

Zpět na “Windows 10, 8, 7..”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti