Windows 11 ovladače pro com
Windows 11 ovladače pro com
Mám desku ASUS ROG STRIX B450-E GAMING - AMD B450.
Už když jsem měl Win 10 jsem přemýšlel, co to muže být na tom portu COM1 ale bylo to OK.
Na tom COM 13 je CP210x driver, který mí na tomto počítači pod Win 10 fungoval.
https://www.silabs.com/developers/usb-t ... cp-drivers.
Už jsem zkusil ze zufalostí nainstalovat i Driver Booster PRO a nezvládl to.
Poradí někdo, jak vyřešit tyto 2 problémy?
Děkují.
-
- Pohlaví:
Re: Windows 11 ovladače pro com
COM1 bude seriový port, který je na desce. Místo složitého kupování virtuálního portu přes USB je obvykle jednodušší a spolehlivější připojit zařízení přímo na seriový port. Záslepka s portem jde normálně koupit: https://www.mironet.cz/gembird-vyvod-rs ... gLVLvD_BwE
Ovladač pro klasický seriový port by wokna měly mít v sobě, případně se bude "schovávat" pod sadou ovladačů k základní desce. A dle připojovaného zařízení je třeba nastavit jeho komunikační vlastnosti v BIOSu.
A co se týče toho USB, na stránkách výrobce je univerzální ovladač pro wokna - ten jsi zkoušel? navíc je tam ke stažení soft pro ovládání a diagnostiku portu.
Ovladač pro klasický seriový port by wokna měly mít v sobě, případně se bude "schovávat" pod sadou ovladačů k základní desce. A dle připojovaného zařízení je třeba nastavit jeho komunikační vlastnosti v BIOSu.
A co se týče toho USB, na stránkách výrobce je univerzální ovladač pro wokna - ten jsi zkoušel? navíc je tam ke stažení soft pro ovládání a diagnostiku portu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 2844
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
20 čer 2024 22:04
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4635
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 2960
-
od petr22