prosím o radu, už si fakt nedokážu pomoct..
Mám klávesnici Logitech MX Keys Wireless Illuminated Keyboard a myš Logitech MX Anywhere 2S. Když jsem klávesnici cca před rokem koupil, PC mi sám navrhnul využívat jen jedno unifying USB.
Bohužel měsíc a půl zpátky jsem byl nucen klávesnici reklamovat (reklamace samozřejmě typicky zabrala celý měsíc), kdy mi ji uznali výměnou za nový kus. Bohužel jsem pravděpodobně ke klávesnici přidal ten unifying USB stick (původem zřejmě od myši) a tak myš dnes nefunguje. Řeším s Mallem možnost vrácení, no zatím je to dost ošemetné..
Proto jsem se rozhodl koupit na Alze nové unifying USB. Jenže.. Nic.. Odinstaloval jsem Logi Options. Nainstaloval i odinstaloval (a pořád dokola) unifying SW. Zkoušel jsem všechny USB zdířky, přes správce zařízení zakázal, zkoušel aktualizovat, nebo odinstaloval vše a nainstaloval znovu.. Zkoušel jsem návody z internetu, pročistil registry, atd., atd.. Nic nepomáhá. Myš mrtvá, Unifying USB nefunkční.. SW ho ani neidentifikuje a ani Logi Options myš nevidí. Přitom v nastavení Windows v připojených zařízeních Unifying USB identifikuje, ale k němu píše "ovladač není k dispozici". Windows update /Driver Booster, apod., žádnou aktualizaci nenašel.
Stejný případ na NTB i na PC, PC mi při pokusech o zapojení včera dokonce úplně odešel (asi spíše blbá náhoda, ale k nas*ání - viz. jiné téma).
Nějaké tipy co s tím?
Děkuji předem za rady.