ITCrowd píše:Díky za užitečný tip! Jen - nebude problematické použít to CD, které je uváděno jako x64, na os 32bit?
A proto jsi dostal odkaz na old verze a můžeš si vybrat. Kromě toho jsi se na to ani nepodíval, protože to CD je plné utilit a záleží na konkrítní utilitě, zda umí 32, či 64 bit (bývá to u ní doplněno).
A jako další nástroje k použítí pro tvůj případ (pro reset admin hesla):
NTPWD: Utility to reset windows nt/2000/xp administrator/user password (Dos Freeware).
NTPWEdit 0.3: Password editor for Windows NT based systems to change or remove passwords for local system accounts (Windows Freeware).
Offline NT Password Changer 2010-06-27: Utility to reset/unlock windows NT/2000/XP/Vista/7 administrator/user password (Linux Freeware).
Password Renew 1.1: Utility to set/reset windows NT/2000/XP/Vista/7 (32bit only) passwords (Windows Freeware).
Nauč se číst odkazy, které jsou ti doporučeny, ono je to opravdu užitečné. Jinak budeš za víš koho...
Křivdíš mi - šel jsem tam, důkladně si přečetl obsah a nadšeně stáhnul do mobilu - je tam fakt hodně užitečného. Jen jsem se soustředil na podstatu problému a neměl tedy čas to stáhnout do polofunkčního PC a vypálit. Předchozí verzi už dlouho užívám, ale jen pro základní testování - RAM, HDD. A zaskočilo mě to označení, které jsem si vyložil jako výhradní určení pro 64bit.
Hele - jsem jednak postarší a navíc samouk a bez možnosti dobrého kontaktu s lidmi kolem IT, takže to mám těžší, než ti, kteří mají dobré základy. A po pár hodinách s laborováním s oprávněními v registru mám fakt dost. Ale právě před chvílí se mi manipulací s přenášením oprávnění na kořenech registru povedlo rozjet síťové připojení, tak píšu.
Momentálně by pro mě bylo nejvíc užitečné vědět, zda chyby v Prohlížeči událostí nejsou důsledkem užití Kon Bot, ať už zbytečně neřeším ta oprávnění:
"Systém Windows vás nemůže přihlásit, protože nelze načíst váš profil."
"Volání LoadUserProfile skončilo neúspěšné s touto chybou:
Přístup byl odepřen."
"Služba Služby IPSEC byla ukončena s následující chybou:
Ověřovací služba není známá."
(přitom jsem normálně přihlášený v profilu...)
Že jsem lama, to fakt nemusím číst - to vím

Ale dělám všechno, co mi logika dovolí, aby se to lepšilo

Jo a - heslo už dávno resetované mám. Ale: "Nmůžete se přihlásit z důvodu omezení účtu". Co jsem s tím defaultním adminem před dvaceti lety udělal, fakt netuším. Zkusil jsem všechno, co mě napadlo, ale bez úspěchu. Přesto, že net user ten účet ukazuje, jako aktivní