Časté vytváření bodu obnovy
Časté vytváření bodu obnovy
Včera večer mi začalo připadat, že se mi zpomaluje PC. Přišlo mi, že se PC na asi vteřinu zaskne, disk je pak asi minutu, dvě v zátěži a pak je zase všechno v pořádku. Dneska jsem si začal všímat, že se to děje v pravidelných intervalech každých 20 minut. Díval jsem se do prohlížeče událostí a zjistil, že od včerejška od 19:25 se každých 20 minut vytváří bod obnovy. Proč se to děje a co s tím mám dělat?
Re: Časté vytváření bodu obnovy
Pozrel si ,či nemáš nejako nastavené zálohovanie ?
Protoze jsi to tak nastavil ty nebo nejaky program.
Co se s tim da delat - jednoduse to vypni
Co se s tim da delat - jednoduse to vypni
Ale jaký? Nejsem si vědom, že bych něco takového dělal. Prakticky jedná nestandardní věc, co jsem včera dělal, byla, že jsem ve Firefoxu vypnul a pak zapnul historii.
EDIT: A jak to můžu vypnout?
EDIT: A jak to můžu vypnout?
Body obnovy se občas hodí. V případě problémů ti může ušetřit přeinstalaci Windows.
Já bych doporučil zjistit, proč se spouští každých 20min.
Body obnovy se většinou spouští před zásahem do systému, což může také být instalace něčeho. Pokud vyloučím, že to máš naprogramované, aby se to spouštělo opakovaně, tak to může být nějaký vir, který se snaží o nějaký zásah do systému.
Proto doporučuji toto prověřit. Podívej se také do seznamu, zda ty body obnovy jsou skutečně vytvořené každých 20min.
Já bych doporučil zjistit, proč se spouští každých 20min.
Body obnovy se většinou spouští před zásahem do systému, což může také být instalace něčeho. Pokud vyloučím, že to máš naprogramované, aby se to spouštělo opakovaně, tak to může být nějaký vir, který se snaží o nějaký zásah do systému.
Proto doporučuji toto prověřit. Podívej se také do seznamu, zda ty body obnovy jsou skutečně vytvořené každých 20min.
Já vím, že se bod obnovy hodí.
Podle seznamu se fakt vytváří každých 20 minut.
Podle seznamu se fakt vytváří každých 20 minut.
Koľko % máš vyhradené na disku pre body obnovenia?
Zkontroluj, zda máš nainstalované všechny aktualizace Windows, případně zaktualizuj. V tom možná bude problém.
Windows tvrdí, že jo.
I když je pravda, že naposledy se to aktualizovalo 15.5.
I když je pravda, že naposledy se to aktualizovalo 15.5.
Podívej se do historie aktualizací, zda tam jsou nějaké neúspěšné aktualizace.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”