Instalace windows HP Z620
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: Instalace windows HP Z620
Klic ani SLIC na Windows 7 uz na Windows 10 fungovat nebude.
-
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
Na skrinke je nálepka Windows7.Keďže tam bol chybný disk ,tak neviem,aký OS tam bol.Možno už tam niekto dávnejšie spojazdnil Win10.Ja som iba spravil čistú inštaláciu Win10 na skúšku,či sa aktivuje.OS sa aktivoval.
-
- nováček
- Pohlaví:
Trochu nešťastně jsem to formuloval, ano, disk vidím v biosu na HPčku, a zkoušel jsem ho i v jiném PC. Ovladač jsem stahoval od HP, Driver Intel Rapid Storage, ale nezchroupne mi ho to. Instalace proběhla použitím druhého flash disku.
Spotřeba mě netrápí, v dílně elektřinu neplatím. A aspoň mi to tam trochu vytopí :)
myslím, že je možnost RAID, RAID+AHCI a ještě nějaká třetí možnost. zítra dopoledne na to juknu a dám vědět
W7 jsem zkoušel, protože je to původní OS, který na tom PC byl. Ale stejně se choval instalátor na W10. Mám klíč z nálepky z W7 a pak mám samostatně jeden volný klíč pod MS účtem na W10. Proto jsem zkoušel tyto 2 OS.
Úplně nechápu část o aktualizaci biosu z webu biosu HP? Flashnul jsem toto, verze 03.96 rev A https://support.hp.com/cz-cs/drivers/hp ... on/5225037
Ještě zkusím bios rollback.
Spotřeba mě netrápí, v dílně elektřinu neplatím. A aspoň mi to tam trochu vytopí :)
myslím, že je možnost RAID, RAID+AHCI a ještě nějaká třetí možnost. zítra dopoledne na to juknu a dám vědět
W7 jsem zkoušel, protože je to původní OS, který na tom PC byl. Ale stejně se choval instalátor na W10. Mám klíč z nálepky z W7 a pak mám samostatně jeden volný klíč pod MS účtem na W10. Proto jsem zkoušel tyto 2 OS.
Úplně nechápu část o aktualizaci biosu z webu biosu HP? Flashnul jsem toto, verze 03.96 rev A https://support.hp.com/cz-cs/drivers/hp ... on/5225037
Ještě zkusím bios rollback.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
V BIOSu mas primo aktualizaci BIOSu, staci aby byl pocitac zapojen do internetu.
Nemusis nicstahovat ani davat na flashku.
Nemusis nicstahovat ani davat na flashku.
-
- nováček
- Pohlaví:
Aha, toho jsem si nevšiml, ještě to projedu. Já tam mám ještě klasický BIOS, modrá obrazovka a nahoře meny.
Zkusím to přepnout do UEFI
https://www.youtube.com/watch?v=uCdJvdSVz_I
Zkusím to přepnout do UEFI
https://www.youtube.com/watch?v=uCdJvdSVz_I
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Vsechny nase HP pocitace maji klasicky modry BIOS, aktualizace BIOSu je v menu uplne vlevo.
-
- nováček
- Pohlaví:
Tak jsem hodil do pc ssd s již nainstalovaným W8 ze starého notebooku a počítač normálně naběhl. Původní disk normálně vidím i v tomto PC, tak ho teď formátuju
Možnost flash biosu přes net tam nemám, jen flash system rom z flash disku.
Jinak mám možnost raid+ahci, ide a ahci
Chybu microcode píše stále ale normálně naběhne, cpu vidím správně, 6 jader, 12 vláken... Asi to řešit nebudu, když funguje.
Možnost flash biosu přes net tam nemám, jen flash system rom z flash disku.
Jinak mám možnost raid+ahci, ide a ahci
Chybu microcode píše stále ale normálně naběhne, cpu vidím správně, 6 jader, 12 vláken... Asi to řešit nebudu, když funguje.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Radic nastav na AHCI.
-
- nováček
- Pohlaví:
Přehozeno. Nyní aktualizuji w8 na w10 a pak se uvidí, zda mě pustí na 11. Každopádně počítač zdá se běží.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 34
- 5856
-
od lucaso84
05 úno 2025 14:15
-