Windows 11 ano nebo ne
-
- nováček
- Pohlaví:
Windows 11 ano nebo ne
Dobrý den, stále používám v popisu napsanou sestavu. Ve Win update se mi píše něco ve smyslu nepodpory Win 11. Stary to je min 7, 8 let. Ani nemusím hledat, co konkrétně je v rozporu. Tady v servisu ve městě mi řekli, že jestli je cpu 8 nebo vyšší řady tak by se dalo obejít přes úpravu v BIOSu. Nevím jestli by šlo spíš počítám že ne. Asi bude nutná investice do nového stroje. Ale stejně Win 10 končí skoro za rok, šli byste do 11? ano nebo ne a proč. Nechce se mi zase přecházet na novější systém. Myslel jsem že 10ky mají být poslední
-
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
Re: Windows 11 ano nebo ne
Aj rok je dosť dlhá doba.Takže kľudne používaj Win10.Na druhej strane, nie je problém prejsť na Win11.A žiadnu úpravu biosu netreba. To iba servis chce na Tebe zarobiť.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Ktera sestava? Ta prvni je stara 16 let, ta druha 5 let.
Druha sestava nemuze mit s W11 zadny problem, na prvni je nutna uprava instalace.
"Tady v servisu ve městě mi řekli, že jestli je cpu 8 nebo vyšší řady tak by se dalo obejít přes úpravu v BIOSu."
To je ale ptakovina, co rekli. 8 a novejsi generace zadnou upravu nepotrebuje, starsi generace potrebuje upravu instalace,
kterou udela napr. Rufus automaticky (umi stahnout, vytorit i upravit aktualni instalaci W11).
Ciste technicky - zadne Windows 10 neskonci, pouze skonci podpora. Stejne jako u XP, Visty, 7 a 8. System bude fungovat dal,
ale dostavat bude aktualizace pouze na ty nejvetsi bezpecnostni hrozby, stejne jako predchozi verze.
Druha sestava nemuze mit s W11 zadny problem, na prvni je nutna uprava instalace.
"Tady v servisu ve městě mi řekli, že jestli je cpu 8 nebo vyšší řady tak by se dalo obejít přes úpravu v BIOSu."
To je ale ptakovina, co rekli. 8 a novejsi generace zadnou upravu nepotrebuje, starsi generace potrebuje upravu instalace,
kterou udela napr. Rufus automaticky (umi stahnout, vytorit i upravit aktualni instalaci W11).
Ciste technicky - zadne Windows 10 neskonci, pouze skonci podpora. Stejne jako u XP, Visty, 7 a 8. System bude fungovat dal,
ale dostavat bude aktualizace pouze na ty nejvetsi bezpecnostni hrozby, stejne jako predchozi verze.
-
- nováček
- Pohlaví:
Ani jsem si nevšim. Týká se druhé novější sestavy. První mám doma, jen se nepoužívá
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Na te druhe staci stahnout instalaci Windows 11 a spustit ji.
-
- nováček
- Pohlaví:
No uvidíme rok a nebo spíš 10 měsíců je poměrně dlouhá doba. Dokud to bude možné tak budu na 10. Stejně bankovnictví tam nemám to je vše v mobilu. Ale každopádně jestli tam budu dávat 11 tak budu potřebovat ještě jeden disk jednak kvůli vzpomínkám a nechtělo by se mi vše stahovat znova. A jen tak mimochodem vylepšovali byste nějak tento stroj? Za sebe určitě lepší grafiku nebo tohle zkusit prodat a vzít něco úplně novýho
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 5930
-
od zeus
05 srp 2024 15:30
-